Borítókép: Ne aggódj, jól vagyunk! – papával söröző, űrhajóban lebegő, fúrógépet kezelő babás pillanatképekkel „nyugtatja” párját a vicces apuka Forrás: Instagram.com/onadventurewithdad

Ne aggódj, jól vagyunk! – papával söröző, űrhajóban lebegő, fúrógépet kezelő babás pillanatképekkel „nyugtatja” párját a vicces apuka

Micsoda? Ráadásul százezrek éljenzik az Instagramon. Figyelem, a belga családfő humora sajátosan ironikus, képeinek megtekintése szigorúan csak a viccet értőknek és kedvelőknek ajánlott.

"Ártatlan kis viccelődésnek indult az egész; a barátnőmet akartam egy picit húzni, ezért találtam ki, hogy „megbolondítom” a fotót, amit küldök neki magunkról. Nyugodjon csak meg, velünk minden oké, a baba is jól van! – írtam valami ilyesmit a montázsolt fotó alá. A dologhoz hozzátartozik, hogy én maradtam otthon a picivel akkoriban, a párom a szülés után viszonylag hamar visszament dolgozni. Ezekkel az üzenetekkel igyekeztem őt megnyugtatni.

Szegénykém, először kicsit össze volt zavarodva, nem igazán tudta hova tenni a dolgot, aztán persze rájött, hogy csak poén
nyilatkozta Kenny Deuss a Todays Parents-nek.

A belga apuka azóta igencsak rákapott a vicces és meghökkentő fotók készítésére; amit a nagyobbik gyermekük, Alix 3 hónapos kora óta tökélyre is fejlesztett.

Deussnak, a „munkásságának” azóta már több, mint 350 ezer követője van az Instagramon, akik olyan lélegzetelállító montázsokon ámuldozhatnak, mint például amikor egy sirály ragadja el a pici Aster babát a tengerparton, vagy hatalmas karácsonyi party után szürcsöli a maradékot egy üvegből, miközben Apa már kidőlt.

Az első, igazán sikeres és sokak figyelmét felkeltő fotón Alix baba látható, amint egy űrhajóban lebeg, mini asztronautaként.

"Véletlenszerű pillanatokból merítek ihletet; mikor mi adódik éppen. Játékosan csinálok meg minden képet és természetesen BIZTONSÁGOSAN" – hangsúlyozza a kétgyermekes apuka. "A lányok észre sem veszik, mi történik, nagyon élvezik" – teszi hozzá.

Végtére is, nem mindenki büszkélkedhet egy ilyen egyedi, szuper fotógyűjteménnyel a gyerekkoráról.

S hogy mi sül ki abból, amikor sztárapukák vannak együtt a kislányaikkal? Nézd meg a Galériában!