JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

"A nőknek is joguk van a jó szexhez, és csak akkor szexeljenek, ha van is kedvük!" Nők a női szexualitásért

Borítókép: "A nőknek is joguk van a jó szexhez, és csak akkor szexeljenek, ha van is kedvük!" Nők a női szexualitásért Forrás: Getty Images
A Micsoda nők voltak legújabb, és egyben második évadzáró utolsó részében egy helyett négy nőről mesélünk, akik nagyon sokat tettek a női szexualitásért.

Marie Stopes, Margaret Sanger, Virginia Johnson, Shere Hite – 4 nő, akikben nőiségük mellett még egy a közös: a szex. Mind a négyen ugyanis nagyon sokat tettek életük során a női szexualitásért. Fogamzásgátlás, szexuális szokások, orgazmus, női orgazmus. Mikor, mire, hogyan és minek hatására jöttek rá?

A mai adás támogatója a Lolipop.hu , felnőtt webáruház, ahol erotikus segédeszközök, szexkütyük és fehérneműk is találhatóak. A 2010 óta 3 országban működő Lolipop.hu célja a szexuális edukáció, és megmutatni, hogy a szex az élet természetes része. Oktató jellegű tartalom az Instagram oldalukon is található.

A Lolipop.hu-n ügyfélszolgálat áll a vásárlók rendelkezésére, akik segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában is, amit 20.000 Ft-os vásárlás felett ingyen szállítanak ki, de minden esetben diszkrét csomagolásban. Ráadásul ÉVA10 kuponkóddal most mindenre 10% kedvezmény jár.

A Lolipop.hu megtalálható az Instagramon és a Facebookon is.

Hogy változtatták meg ezek a felismerések nem csak az ő, de az akkori társadalom, leginkább persze a nők életét? És milyen hatással van ez a jelen kor nőire? A jelen életünkre? És persze a ma nőjének szexualitására? Erről beszélgetünk – ezúttal hárman, ebben az adásban ugyanis vendégünk is van: Jámbor Eszter, a Szexsuli.hu alapítója.

Hallgasd meg akár most ezt a részt:

Ezt az adást videón is rögzítettük, úgyhogy akár meg is nézheted a beszélgetést: