Borítókép: Micsoda blama - terhességi tesztnek nézte, majd maga is meglepődött Forrás: Getty Images

Micsoda blama - terhességi tesztnek nézte, majd maga is meglepődött

Csúnyán „benézte” azt a fotót, amit a barátnője osztott meg vele; bár a két csík ugyan stimmelt, csak épp nem egy terhességi teszt volt a képen.

„Vicces” történetet osztott meg egy fiatal nő a közösségi médiában, melyben arról a félreértésről számolt be, ami közte és egy ismerőse között zajlott le nemrégiben. Nem sejtve, hogy ekkora galibát fog vele okozni, átküldte a friss teszteredményt a fiúnak; aki a kép láttán azonnal lelkendezni kezdett.

-Hogy vagy most? Hogy érzed magad? – írt vissza azonnal a barátnőjének.

-Őszintén szólva elég fáradtan, kapar a torkom és köhécselek. Ettől eltekintve viszont semmi komolyabbat nem érzek, nem vagyok különösebben rosszul. – válaszolta a lány.

-Boldog vagy? – így a fiú.

-Amiért elkaptam a covidot? Nem kimondottan, de ha ennyiben maradna a dolog, azzal kiegyeznék – válaszolta.

A fiúnak ekkor esett le, hogy a pozitív Covid tesztet nézte terhesség tesztnek. Szerencsére vannak olyan jó viszonyban, hogy egy hatalmasat nevettek a félreértésen.

Reméltem, hogy senki sem fogja terhességi bejelentésnek értelmezni – írta a lány a posztja alatt. A barátaim is ismerhetnének már annyira, hogy ha majd úgy is lesz, hogy valóban babát várok azt nem egy lepisilt teszt fotójával szeretném a tudtukra adni, a közösségi médiában. Való igaz, hogy első pillantásra nem nehéz félreérteni; hisz van némi hasonlóság a kettő között. Láttam a neten, hogy már mások is belefutottak ugyanebbe a „csőbe”. Persze, hogy nem haragszom rá, jót nevettünk rajta mindketten – zárta le a sztorit.

Így működik a jövő lebomló, környezetbarát terhességi tesztje