JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Megrendítő vallomás Jennifer Anistontól: „A hajó elment.” A gyerekvállalás reményét végleg elengedte

Borítókép: Megrendítő vallomás Jennifer Anistontól: „A hajó elment.”  A gyerekvállalás reményét végleg elengedte Forrás: Getty Images
Jennifer Aniston, hosszú évek próbálkozásai után, ma már 53 évesen végül letett arról, hogy valaha saját gyermeke lehessen. A vele készített nagyinterjú és a fájó sorok az Allure magazinban jelentek meg.

Nehéz teherbe esés, vetélések sorozata, meg nem született gyermekek. A sors valamiért nem minden nőt ajándékoz meg a gyerekvállalás ajándékával.

Ennek veszteségét, fájdalmának mértékét és mélységét csak az tudja felfogni, aki ebben benne van. Jennifer Aniston nagyon is tudja milyen érzés, az, amikor mindez nem jöhet össze.

Az amerikai Allure magazin egy nagyinterjúban kérdezte Jennifer Anistont múltról, jelenről, jövőről. Az 53 éves színésznő az otthonában fogadta Danielle Pergament újságírót, akinek egészen mély és fájó témákkal kapcsolatban is megnyílt az egykor Jóbarátok, majd további számos vígjátékok és az utóbbi években a The morning Show filmek sztárja.

Követve a filmvilágot, nincsen ember, aki ne ismerné Jennifer Anistont. A legemblematikusabb jelző vele kapcsolatban a „szomszéd lány” szállóige, mely a Jóbarátok sorozatban alakított Rachel nyomán kapott szárnyra. A másik dolog, ami biztos ismertséget hozott neki, a haja és a frizurája. Évekig Rachel hajat vágattak a nők magunknak. Az Allure cikk képsorozatában nehéz nem észrevenni a fókuszt, mely középpontjában Aniston és a haja áll.

Utóbbi kapcsán a színésznő említést is tesz a LolaVie hajápolási márkáról, mely az ő nevével fémjelzett. Saját elmondása szerint olyanra tervezte a termékeket, amik „jók a környezetnek, jók a hajnak, minden gagyi vegyszertől mentesek és jól működnek használatban!”

De ennél fájóbb emlékek szelencéjét is kinyitotta Aniston: megvallotta élete legnagyobb fájdalmát. Elmondta, ő örökre letett arról, hogy valaha egy gyermeknek adhasson életet.

Hosszú-hosszú éveken át próbálkozott a teherbe eséssel. Lényegében mindent kipróbált. A mesterséges megtermékenyítés egy kemény kihívásokkal teli út volt számára, fájdalmas felismerésekkel.

„Bármit megadtam volna azért, hogy összejöjjön.”

„De ez a hajó elment.”

–mondja az interjúban. De már nincsen megbánása a történtek miatt. Sőt, azt mondta most már inkább megkönnyebbülést érez ez iránt, hogy nem kell ezen többet gondolkodnia.

Persze a személyes fájdalmak közepette erőt próbáló helyzet volt számára az is, amikor a sajtó kikezdte őt a témában. Hol a vélt terhességéről cikkezte, hol pedig azért marasztalták el, mert a magazinok narratívái úgy beszéltek róla, mint egy önző nőről, aki a gyerekvállalást feláldozza a karrier oltárán, melynek természetes következményei voltak a válásai is.

„Abszolút hazugság volt”

–véleményezte Aniston az újságok róla keltett híreit. Hozzátette „Ma már nincs mit titkolnia ezzel kapcsolatban”.

Minden egyes címlap, melyeket a reptéreken látott magáról, azzal a felirattal, hogy ’Jennek babája lesz!’ mély fájdalmat okozott neki. Akkor azt érezte, hogy mindenki feljogosítva érzi magát az ő méhében zajló eseményekről tudósítani. Így 2016-ban a The Huffington Postban markáns véleményt fogalmazott meg arról a felhajtásról, melyet gyakran a média generál az ismert nők várandóságával kapcsolatban, illetve nem hagyta szó nélkül ahogy a nőkkel bánnak a sajtó online vagy nyomatott felületein.

Hogy fog-e valaha házasságban élni- kérdezte tőle a riporter -csak annyit mondott:

“ Soha ne mondd, hogy soha, de nem igazán érdekel ez most. Szeretnék kapcsolatba élni. …Ki tudja? Csodálatos lenne hazajönni úgy, hogy valaki karjaiba esek.”

forrás: ITT, ITT

Galériánkban sztárok jönnek, akik kemény témában álltak ki a nyilvánosság elé