Megjelent az év életmód könyve! Tomán Szabina: Siker a mosoly mögött – Mutatom, hogyan csináld

Borítókép: Megjelent az év életmód könyve! Tomán Szabina: Siker a mosoly mögött – Mutatom, hogyan csináld Forrás: PR
Legújabb könyvében Tomán Szabina olyan történeteket gyűjtött össze, melyeket eddig még nem osztott meg a nyilvánossággal, és mesél arról az útról, ami a sikerig vezetett.

„Ez nem önéletrajzi írás, mégis nagyon sok mindent megtudhatsz belőle rólam. A számomra fontos témákról ugyanis nem tudtam volna úgy írni, hogy ne meséljem el közben a saját történetemet is, ne avassalak be az én mindennapi rutinjaimba, szokásaimba. Mindabból, amiről olvasni fogsz, egy életszemlélet is kirajzolódik, úgyhogy bátran haladhatsz vele fejezetről fejezetre, fokozatosan nyersz beavatást a mindennapjaimba és gondolataimba.” – Tomán Szabina

Forrás: PR

Tomán Szabina november végén megjelenő életmód könyve igazi kuriózum Magyarországon. A kötet nem csak igazi ajándékkönyv, nem csak receptgyűjtemény, több annál!

A siker a mosoly mögöttegy 21. századi erős nő története, aki egyszerre üzletasszony, családanya, barát és mentor.

Szélsőségektől mentesen építkezik, fejlődik és tanul minden nap. Fontosnak tartja, hogy az élet minden területén kikérje szakértők véleményét.

Tomán Szabina neve az évek során egybeforrt az egészséges életmóddal, a szépségre való törekvéssel – kívül és belül is. Emberek ezreinek segített már abban, hogy közelebb kerüljenek ahhoz, hogy jól érezzék magukat a testükben.

Forrás: PR

Új könyvében az étkezéssel kapcsolatban is fontos, és talán kevésbé ismert információkat kaphatunk Zalai Noémi dietetikustól, és a tápálékkiegészítőkről, vitaminokról Dr. Csupor Dezsőtől. Természetesen a könyvből nem hiányozhatnak példák, azaz egészséges és könnyen, gyorsan elkészíthető receptek sem, amik bárkinek beleilleszthetőek egy diétába és még finomak is.

Dr. Pónyai Katinkától a bőrápolással és a fiatalság megóvásával kapcsolatban tanulhat az, aki elolvassa a könyvet, a mozgás fontosságáról Decker Anna pilates oktató oszt meg érdekes információkat. Kassai Fibi olyan sminkelési praktikákat árul el, amikből az olvasó is profitálhat.

Üzletről és pénzről, vállalkozásról és a vezetői létről Iglódi Csaba tanácsadóval veszik végig életének fontos fordulópontjait, míg a cápa létről cápa- és mentortársa, Balogh Petya startupper, techguru vall: „Amellett, hogy tudatos üzletasszony, a másik megfigyelésem, hogy alapvetően ő egy nagyon jó ember. Ő már az a generációja a vállalkozóknak – ez a 2.0-ás, 3.0-ás vállalkozó –, aki már nem a „megveszlek kilóra”- típusú mentalitással áll a világhoz, és nem fizetett ellenségnek tekinti az alkalmazottakat. Ő már az a generáció, amihez én is tartozom: jó csapatot akar építeni, fontos neki, hogy a kollégák is szeressék, amit csinálnak, és az is, hogy legyen a cégnek küldetése, pozitív hatása annak, amit csinál.”

A külső szépség egyik legfontosabb összetevője mégiscsak belülről fakad, az egészséges testen túl az egyensúlyban lévő lélek tud minket igazán széppé varázsolni.

Persze, ez a vágyott harmónia számos összetevőből áll össze, ehhez minden szerepünkben a helyünkön kell lenni, jól kell teljesítenünk – ami egy cseppet sem egyszerű.

Női szerepekről, anyaságról és üzletasszonyságról, kemény főnökségről és empatikus partnerségről Dr. Almási Kitti pszichológussal beszélget Szabina, és feltűnnek magánéletének fontos szereplői: férje, gyermekei, barátai is. Náray Tamás, Szabina példaképe és barátja így nyilatkozik róla: „Feltűnt, hogy Szabinát nem kell szólongatnom, nem kell energiákat pazarolnom a fegyelmezésére a próbák vagy az előadás alatt, ahogyan a sok vele egykorú lányt bizony gyakran kellett figyelmeztetni a kötelességére, vagy arra, hogy ez nem egy játszótér, ahol kicsit jövünk-megyünk a homokban, hanem egy munka; és neki egy olyan munkahely, ahol a megbízója azzal a feladattal látta el és szerződtette, hogy a színpadon a cégét képviselje. Ezt pedig tisztelettel meg kell köszönni, és méltósággal illik viselkedni. Szabinának ilyesmikről soha nem kellett papolni.”

Forrás: PR

A könyvet Zsólyomi Norbert fantasztikus fotói színesítik, amelyek vizuálisan is hozzájárulnak az utánozhatatlan Tomános életérzéshez.

5 érdekesség, amit még nem tudtál Tomán Szabináról, de legújabb könyvében ezt is elárulja

Tomán Szabina: Siker a mosoly mögött – Mutatom, hogyan csináld című könyvének sajtótájékoztatóját az Athenaeum Kiadó a Parisi Udvar Hotel Budapestben rendezte meg december 8-án. Az eseményt dr. Dian Viktória, az idén 180. évét ünneplő Athenaeum Kiadó ügyvezető igazgatója nyitotta meg, a sajtótájékoztató házigazdája Nyáry Krisztián, a Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatója volt, meglepetésvendégként Náray Tamás, Szabina példaképe és barátja is jelen volt.