Yoko Ono és Scarlett Johannson hamarosan kutyaszorítóba kerül...

Borítókép: Yoko Ono és Scarlett Johannson hamarosan kutyaszorítóba kerül... Forrás: lostateminor
Bizony, egy közös filmről van szó.

A Grand Budapest Hotelt is jegyző Wes Anderson jövőre egy újabb sikersztorival rukkol elő. Ezúttal a stop motion animációt hívja segítségül egy igazán eredeti történet bemutatásához, amelynek néhány jól edzett kutya lesz a főszereplője. Most aztán jól összezavartunk, igaz?

Tulajdonképpen egy klassznak ígérkező animációs filmről van szó – tudjátok, kicsit mese felnőtteknek stílusban –, ami egy csapat, a kormány által számüzetésbe kényszerített kutyáról szól, akik segítenek egy 12 éves kisgyereknek megtalálni a kis kedvencét. Ha minden jól megy, az "Isle of Dogs" címet viselő történetet jövő márciusban élvezhetjük majd a mozikban, amit azért is nagyon várunk, mert nem akármilyen színészgárda hangján szólalnak meg a négylábúak.

A produkcióhoz egyebek mellett Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Bill Murray, Edward Norton, Jeff Goldblum és Liev Schreiber adja a hangját, és igen, feltűnik benne egy igen ritkán hallható hang is, méghozzá Yoko Onoé. John Lennon egykori felesége egyébként időnként részt vesz külöböző tévés és mozis produkciókban, leginkább, mint író.

Anderson kutyás világába ezzel a trailerrel kaphattok betekintést, mi kíváncsian várjuk a filmet!