Borítókép: Hogyan és kinek adományozz, ha szeretnél? Forrás: Getty images

Hogyan és kinek adományozz, ha szeretnél?

Engem úgy neveltek, hogy ahogy viselkedek másokkal, előbb-utóbb én is azt fogom visszakapni az életben. Jelen élethelyzetemben én tudok segíteni és adni embereknek, akik rászorulnak. Bízom benne, hogy igaz a családi bölcsesség és mások se fognak elfordulni, ha esetleg nekem lesz szükségem segítségre. Összegyűjtöttem ezért pár lehetőséget, hogy Ti is tudjatok segíteni, ha szeretnétek.

Karácsonykor mindenkiben felerősödik a segíteni akarás, szem elé kerülnek az egyedül maradt idős emberek, a nélkülöző gyerekek és a petárdáktól remegő, menhelyes állatok; a rászorulók. Azonban fontos szem előtt tartani, hogy ők nem csak december 24-26 között vannak ilyen élethelyzetben, hanem bizony az év 365 napján szükségük lenne figyelmességre és arra, hogy akik tudják, ne fordítsák el a fejüket. Ugyanakkor csodálatosnak tartom azt az összefogást és adomány kupacokat, amik összegyűlnek egy-egy adventi időszakban. Az milyen csodálatos lenne, ha minden hónapban ennyien segítenénk embertársainknak vagy az állatoknak, akik körülöttünk élnek.

Fontos, hogy az általunk összegyűjtött, kevéske lehetőségen túl is számos más módon tudsz segíteni; akár egy kiló liszt megávásárlásával is szupermarketekben. Érdeklődj, kérdezz és segíts.

Ha pedig szeretnél tovább böngészni az adományt váró oldalak között, lapozd fel galériánkat!