Ezt árulja el rólad, milyen színű rúzst használsz

Borítókép: Ezt árulja el rólad, milyen színű rúzst használsz Forrás: Getty Images
Tudtad, hogy az is beszédes, milyen árnyalatú rúzst kensz föl a szádra? Sok mindenre lehet ugyanis következtetni belőle, még mielőtt egy szót is szólnál. Cikkünkből megtudhatod, ez mit árulhat el rólad. A kedvenceidet ráadásul a közelgő JOY-Napokon szuper kedvezményekkel be is szerezheted.

Mutasd a rúzsod, megmondom ki vagy! Kis túlzás, mindenesetre az tény, hogy a megjelenésednek még a legapróbb részleteivel is sokkal többet üzenhetsz a külvilágnak; mint gondolnád. Ki sem kell nyitnod a szádat ahhoz, hogy bizonyos dolgokat önkéntelenül is elárulj magadról. A rúzs megválasztásakor például gyakori, hogy a tudatalattink dönt; éppen ezért is olyan beszédes, hogy melyik árnyalatot részesíted előnyben.

Vörös, pink, vagy inkább a nude árnyalatokat használod a legszívesebben? Bármelyiket is, az a jó hírünk van, hogy a május 12-15 között megrendezésre kerülő JOY Napok alatt a Marionnaud kínálatából 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatod meg. Ráadásul e hét végéig magukhoz a kuponokhoz is engedménnyel juthatsz hozzá a JOY Hungary App-on keresztül. Érdemes szétnézned a széles kínálatban!

Lássuk is, hogy miről árulkodik kedvenc rúzsunk színe! Galériánkban megmutatjuk!

5 rúzs, 5 árnyalat és amit ezek mondanak el rólad!