Ezeket a filmeket nézd meg karácsony közeledtével, fagyisdobozból székelykáposztát eszegetve

Borítókép: Ezeket a filmeket nézd meg karácsony közeledtével, fagyisdobozból székelykáposztát eszegetve Forrás: Getty images
Tisztán emlékszem gyerekkoromból, mennyire szerettem a karácsonyi filmeket nézni. Reszkessetek betörők, Beethoven összes része. Anyukám a konyhában tett vett, apukámmal meg néztük ezeket az ünnepi filmeket. Számomra ezek kedves emlékek, és valahol a mai napig a kuckózós filmnézés része a karácsonynak, csak általában karácsonyi ajándékokat csomagolok alatta. Ám ha túljutunk a kötelező körös filmeken, igazi kincsekre bukkanhatunk a különböző filmes portálokon.

A tavalyi év után az idei is úgy néz ki, hogy csendes mini karácsonyozásba fog fulladni, ahol az éj leple alatt karácsonyi filmeket fogunk nézni, maradék ételt nassolgatva. Vannak a jól ismert klasszikusok, amikért a különböző tv csatornák is sorba állnak, de vannak bizony olyan művek az interneten, amik a kevésbé népszerűek.

Fogadjátok hát sok szeretettel a nagy ZS kategóriás film mustrát, az elmúlt évek alkotásai közül.

Ez csak 5 gyöngyszem az elmúlt időszakból, remélem, jövőre kijönnek filmekkel, amiben megnézhetjük, a férfiak hogyan ismerkednek 30 évesen karácsony közeledtével.

Ha tovább pedig növelnéd a megnézendő filmek listáját nézd meg gallériánkat, amibe összegyűjtöttünk 24 filmet, amit látnod kell karácsonyig.