Ezt tuti nem szúrtad ki eddig! Ezek a Disney-karakterek kiköpött másai a szinkronhangjaiknak

Borítókép: Ezt tuti nem szúrtad ki eddig! Ezek a Disney-karakterek kiköpött másai a szinkronhangjaiknak Forrás: IMDb - Walt Disney / Netflix
Persze nem mindig egyértelmű, hogy kiről is van szó, de amint megtudjuk, fejünkhöz kapunk, mennyire nyilvánvaló volt a hasonlóság.

Egy animációs film karaktereit élettel megtölteni kétségtelenül a szinkronhangokon keresztül lehet a legjobban. Előfordul, hogy az adott figura külső jellemvonásaiban nagyon hasonlít az eredeti hangjáért felelős színészre, ami nem is véletlen, hiszen a készítők sokszor rá is játszanak a jelenségre.

Nem csupán humanoid alakokra vonatkozik az állítás, hiszen az állatos filmek esetében is képesek elérni, hogy észrevehetőek legyenek a közös vonások a figura és szinkronhang között. Talán sokan nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget, pedig ha sorra vesszük a következő Disney-karaktereket, egyértelmű lesz, igenis szükség volt a hasonlóságra a teljesség érdekében.

Kattints galériánkra és mutatunk 11 olyan rajzfilmkaraktert, aki megszólalásig hasonlít az eredeti hangját adó színészre!

Az InStyle Men írása.