Ciki: gazdiját égette be a kutyus az állatorvosnál

Borítókép: Ciki: gazdiját égette be a kutyus az állatorvosnál Forrás: Getty Images
Nem várt fordulatot vett egy hétköznapinak indult állatorvosi vizit. A fiatal gazdi belepirult, amikor kiderült, mi okozta a négylábú kedvence gondját; egyúttal viszont meg is könnyebbült, hogy megkerült az elveszettnek hitt szexjátéka.

Furán viselkedett a kutyusa, ezért úgy döntött, az a legbiztosabb, ha állatorvoshoz viszi az ebet, hogy járjanak a dolog végére. A fiatal nő azonban álmában sem gondolta volna, hogy a házi kedvence milyen kínos helyzetbe sodorja őt, ott helyben. A zavarba ejtő pillanatokról videó is készült, megtekintését érzékeny gyomrúaknak nem ajánljuk.

A képeken ugyanis „premier plánban” látszik, ahogyan a közepes termetű rottweiler a vizsgálószobában toporogva egyszer csak hányni kezd. A meglehetősen furcsa színű gyomortartalom kíséretében azonban egy „tereptárgy” is távozott szegény kutyusból; mégpedig egy neonrózsaszín „nyuszi” vibrátor. A jelenetet szintén végig néző állatorvosi asszisztens szabályosan rosszul lett a látványtól; a gazdi viszont duplán megkönnyebbült; egyrészt azért, mert megkerült az elveszettnek hitt szexjáték, másfelől hogy meg is oldódott a kutyus egészségügyi problémája.

A videó felrobbantotta a Redditet; rengeteg komment érkezett, amikben a gazdik nem győzték sorolni a gusztustalanabbnál gusztustalanabb sztorikat, hogy náluk mi minden tűnt már el a háziállatuk gyomrában. Szerintem mindenki jól jár, ha ezekből inkább nem szemezgetünk.

Inkább lapozd végig az alábbi vicces fotókat olyan háziállatokról, akik épp most jöttek ki az állatorvostól!