Ashley Graham azt mondja, „nincs az az Isten, hogy továbbra is szoptassa ikreit”. Megmutatta, hogy ő is pont olyan édesanya, mint a hétköznapi anyukák

Borítókép: Ashley Graham azt mondja, „nincs az az Isten, hogy továbbra is szoptassa ikreit”. Megmutatta, hogy ő is pont olyan édesanya, mint a hétköznapi anyukák Forrás: Getty Images (Michael Buckner)
Ashley Graham nyíltan beszél énidőről, arról, hogy úgy döntött nem szoptatja tovább az ikreit, őszintén nyilatkozik arról, hogy milyen anyaként megváltozott testben élni, és arról is, hogy milyen az élet a modellvilágban három fiú nevelése közben.

Ashely Graham szerint háromgyermekes dolgozó anyaként „minden nap" más kihívás. A 35 éves modell anyuka három fiú édesanyja, az ikreké, Malachié és Romané (1,5), valamint a nagytesóé, Isaac Menelik Giovannié (3).

„Néha egész nap otthon vagyok a gyerekekkel, és mindhármat magamhoz veszem, aztán vannak olyan napok, amikor azt mondom: remélem, ma jót esznek a nagymamájuknál" – mondja Graham.

Mikor az ikrei 5 hónaposak lettek, Ashley Graham úgy döntött, hogy abbahagyja a szoptatást, és úgy érzi, hogy ez „egy fontos téma, amelynek teret kell engednünk”.

„Szóval érdekes dolog ez. Rájöttem, hogy valójában mennyire fontos téma, mert sok ember szégyelli magát mindkét oldalon, a szoptatás vagy a tápszeres táplálás miatt" – mondja. „Könnyen tudtam beszélni erről a témáról, mert nem volt az az Isten, hogy az ikreim hosszabb ideig szopjanak" - vallja be őszintén. „Nagyon izgatott voltam, hogy beszélhetek erről, és tudtam, hogy sokan vannak, akiknek ez megerősítést jelent a kombinált etetés, vagy a szoptatás abbahagyásában. Olyan egyszerűnek hangzik, de aztán minden szülő, akivel beszélsz, elmondja neked az összes kéretlen tanácsot, amelyet az évek során kapott" – teszi hozzá.

A háromgyermekes anyuka elismeri, hogy vannak olyan időszakok, amikor nehéz lépést tartani három fiúval, különösen, ha figyelembe vesszük az öngondoskodást.

„Szülőként éled az életed, próbálod kitalálni, hogyan tartsd a gyerekedet életben, boldogan és hogy ezek mellett fejlődjön is. Úgy gondolom, hogy a legnagyobb küzdelem az uzsonna- és szundikálási idő betartása mellett annak biztosítása, hogy a napok tele legyenek olyan tevékenységekkel, amikor mindenki jól érzi magát, de én is időt találjak magamra" - osztja meg Graham.

Az anyukák tudják, ha az énidő nincs a naptárban, akkor alapvetően nem történik meg. Sok erőfeszítést igényel, hogy kihasítsuk az énidőnket, legyen szó edzésről, jógáról, vagy akár csak egy csésze tea megivásáról.

Bár sokat zsonglőrködik, a háromgyermekes anyuka azt is megmutatja, milyen erős és szexi lehet az anyaság, és megosztotta, hogy szerinte „annyira menő", hogy megtisztelték a Maxim's Hot 100 első helyével.

„Úgy vagyok vele, hogy, három gyerekem született. Amióta az eszemet tudom, házas vagyok. Olyan klassz érzés, hogy még mindig dögös vagyok" – mondja nevetve. „És azt hiszem, ez egy bizonyíték más nők számára, akik ugyanolyan helyzetben vannak, mint én, akiknek kinyúlt hasuk és narancsbőrük van, hogy igen, ez dögös. Dögösek vagyunk vagyunk. Ez minden, amit kihozol belőle."

Ashley Graham a közösségi oldalán is őszintén mutatja be az anyaságot. Pont ugyanazt éljük át édesanyaként mindannyian! Nézd meg a galériánkat!

Az öttagú család egyelőre teljesnek érzi magát, Graham férje, Justin Ervin nemrég döntött úgy, hogy vazektómiát végez.

„Ez inkább megelőző intézkedés volt. Még csak nem is az én ötletem volt" – mondja Graham. „Nagyon hálás vagyok, hogy a férjem partner volt ezzel kapcsolatban, és határozottan megköszöntem neki, hogy ezt a folyamatot megkönnyítette, mert nem kell semmit tennem. És úgy sétált ki onnan, mint egy bajnok."

forrás

A lenti galériánkban megnézheted, hogyan nézett ki 6 sztár az anyaság előtt és után!