Amy Schumert (is) a dolgozó anyák lelkiismeretfurdalása gyötri

Borítókép: Amy Schumert (is) a dolgozó anyák lelkiismeretfurdalása gyötri Forrás: Getty Images
Ha te is dolgozó mami vagy, bizonyára tudod, hogy távol lenni a gyermekedtől mennyire nem egyszerű. Kettős érzés; ami egyfelől nagyon jó és felszabadító tud lenni; ám ezekért a pillanatokért néha nagy árat fizetünk. Amy Schumer sincs ezzel másként.

Brutális, mennyire tud hiányozni a fiam munka közben – vallotta meg őszintén egy interjúban Amy Schumer. A népszerű humorista a People magazinnak beszélt arról, hogy ez az érzés főleg akkor hatalmasodik el rajta, amikor egy-egy turnéra indul. Olyankor kifejezetten kínzónak érzi, hogy nincs a 3 éves kisfia, Gene mellett.

„Szeretnék vele lenni, amennyit csak lehet, ugyanakkor borzasztóan hálás vagyok, hogy dolgozhatok és hogy magamra is jut időm. De ez az érzés brutális, komolyan fájni tud néha.

Pedig Amy biztosan nagyon sokat lesz távol mostanság; a naptára teleírva több, mint 60 fellépéssel és hat év szünet után új műsorral is előrukkolt, amit szintén most népszerűsít. Ahogy viccesen megjegyezte, őt magát is meglepi, hogy azt tapasztalja, nem csak anyai ösztönei vannak, de nagyon szeret is édesanya lenni.

Az összes közhely igaz, már tudom
mondja a humorista.

Arról szó sincs, hogy azon aggódnék, mi lesz a fiammal, amikor éppen távol vagyok. A férjem (Chris Fischer - a szerk.) ugyanis tökéletesen gondját viseli, egyenrangú félként veszi ki a részét a gyereknevelésből. Egyszerűen csak piszkosul hiányzik, mellette akarok lenni. Szerintem egy-egy ilyen távollét engem sokkal jobban megvisel, mint a kisfiamat - teszi hozzá nevetve Amy.

Galériánkban nézegess híres anyákat - a színfalak mögött