Tragikus sorsú sztárok: a legszomorúbb halálok George Michaeltől Amy Winehouse-ig

Borítókép: Tragikus sorsú sztárok: a legszomorúbb halálok George Michaeltől Amy Winehouse-ig Forrás: Photo by Kevin Mazur/WireImage/Getty Images
Hajnalig tartó partik, bulik, drogok, alkohol, férfiak-nők, és közben szűnni nem akaró belső bizonytalanság: gyakran ez a legnagyobb sztárok csillámpormentes élete, és többeket közülük idő előtt, hirtelen ragad a sírba.

Összegyűjtöttünk néhány tragikus világsztár-sorsot, ami vélhetően sokkal jobban alakulhatott volna, ha az illetőt nem kapja szárnyára a világhír.

Jimmy Hendrix

Szex, drogok és rock and roll – a hatvanas évek szellemisége sok ismert zenész, így Hendrix idő előtti halálát is okozta. Az énekes 27 évesen halt bele egy alkohol-gyógyszer kombinációba, akárcsak több más korabeli híresség – el is nevezték őket 27-esek klubjának.

Janis Joplin

A zseniális tehetségű Joplin szintén a klub tagja volt, végül herointúladagolás okozta a halálát.

Jim Morrison

Szívelégtelenség? Drog? Alkohol? Halálának okát máig nem tudni pontosan, mindenesetre a Doors botrányos életű, karizmatikus sztárját saját fürdőkádjában érte a vég.

Ian Curtis

Curtis a sötét tónusú, erősen depresszív Joy Division nevű, hetvenes évek végén feltűnt brit banda sajátos hangú énekese volt. Összesen 24 évet élt, aminek önkezével vetett véget.

Kurt Cobain

Az amerikai sztár is 27 évesen lett öngyilkos, és az okok a Nirvana gitáros-énekesének halálában is tisztázatlanok. Annyi bizonyos, hogy heroinfüggőséggel, súlyos hasi fájdalmakkal és depresszióval küzdött.

Forrás: Photo by Chris Walter/WireImage
Jim Morrison

Galériánkban további hírességek szomorú történetéről olvashatsz!