Napi horoszkóp január 20.: a Bikák önállóságra törekednének, a Rákoknak érdemes a kikapcsolódásra is időt szánniuk

Borítókép: Napi horoszkóp január 20.: a Bikák önállóságra törekednének, a Rákoknak érdemes a kikapcsolódásra is időt szánniuk Forrás: Pexels by Gustavo Fring
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is fontos üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 20.

KOS (március 21-április 20)

Eddig nem nagyon tudtad vagy talán nem vetted észre, de akad valaki a környezetedben, aki minden lépésed óvja, aki mindig figyel arra, hogy neked kényelmes legyen az életed. Persze mindezt úgy igyekszik csinálni, hogy ez ne tűnjön fel sem neked, sem másoknak. Nagy önzetlenségre vall, hogy mögötted áll és minden erejével érted dolgozik, te pedig becsüld meg, hisz nem mindenki mondhatja el, hogy valaki minden hátsó szándék és személyes érdek nélkül igyekszik megkímélni a kudarcoktól. Ügyelj azonban arra is, hogy valamennyire megtartsd az önállóságodat, ne kényelmesedj el, mert akkor teljesen kiszolgáltatottá válhatsz!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd el a feladataidat és egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy túlságosan hebrencs módon csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis eléggé rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani! Mutasd meg mindenkinek, mire is vagy képes, majd tátva marad a szájuk, hogy eddig miért nem látták, hogy miféle tehetséggel és problémamegoldó készséggel áldott meg a sors!

IKREK (május 21-június 21)

Mostanra készen állsz arra, hogy elmozdulj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már fantáziát, inkább azt érzed, hogy csak visszafogja a lendületedet. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább egyhelyben toporogni. Amennyiben te is sokat jelentesz a számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, s ez még nagyobb bátorságot ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan ügyeket, mert azok a jövőben is folymatosan zavaró tényezőként köszönhetnek vissza.

RÁK (június 22-július 22)

Eléggé el vagy mostanában foglalva, megállás nélkül hajtod magad, ennek okán egy olyan spirálban vagy, amelyben azt érzed, hogy nem tudsz kiszállni, mert akkor összeomlik minden körülötted, amit eddig felépítettél. Nem biztos azonban, hogy ilyen borúsan kellene a helyzetet látnod. Eljött a hétvége, neked is jár tehát a kikapcsolódás lehetősége, épp ezért amennyiben este valamilyen önfeledt szórakozásra vágysz, azt is megengedheted magadnak, ám ha inkább a csendesebb pihenés híve vagy, akkor vonulj vissza, főzz egy finom vacsorát és nézzetek meg egy jó filmet néhány barátoddal vagy a szerelmeddel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján végre minden lehetőség adottá válik arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatodat, s ezen még akkor is érdemes gondolkodnod, ha eddig úgy érezted, hogy kissé távol áll tőled. Vess számot azonban magaddal: milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszútávon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik az illető szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mi az a közös érdeklődési kör, amely mindkettőtöket lázba hoz és leköt. Hidd el, megéri legalább ismerkedni, hiszen egy hosszabb távú barátra lelhetsz benne, de akár eljöhet az igaz szerelem is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján lehetőséged adódik arra, hogy kiállj másokkal szemben és ne hagyd magad elnyomni! Eddig te voltál az, akire mindenki valamennyi terhét rápakolhatta, most azonban, amikor már összeroskadni látszol a súly alatt, ki kell törnöd és meg kell mondanod, hogy nem vagy hajlandó a továbbiakban ebben a szerepben szenvedni. Bizony neked is nagyon jól jönne egy teherhordó, aki helyetted megoldja az összes nyomasztó problémát, ehelyett azonban te megküzdesz egymagad mindennel, mert tudod, hogy nem lehet mindig önző módon másokra építeni. Hozd tehát mindenki tudomására, hogy elég volt, mindenki küzdjön meg a maga bajával!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!