Borítókép: 5 hasznos túracucc, ha túrafanatikus vagy Forrás: Pixabay.com/ Free-Photos

5 hasznos túracucc, ha túrafanatikus vagy

Nincs is szebb, mint a tavaszi, színes erdőt járni. Hegyre fel, völgybe le. Ha igazán megszállottja vagy a túrázásnak, most szerezd be a legklasszabb felszereléseket.

Egyre hívogatóbb az erdő: lehetetlenül zöldek már a lombok, nyiladozik a természet, vele pedig egyre kellemesebb a hőmérséklet is. A gyakorlott túrázók is nagy kedvvel vetik be magukat a természetbe, de még azokat is elcsábítja az illatokkal és színekkel teli táj, akik nem igazán járták korábban, az erdőket, mezőket. De, hogy senki túrázós kedvét ne szegje egy nemkívánt vízhólyag vagy egy túl vékony kabát megválasztását követő megfázás, fontos, hogy a természetben sportoláshoz, megfelelő felszerelést válassz.

Ha most szeretnél menő túrafelszereléseket venni, akkor ki ne hagyd a május 13-16-a között futó Joy-Napok –at, ugyanis a Hervis kedvezményre jogosító kuponnal vár! A JOY-Napokra készülve, érdemes letölteni a ingyenes ShoppieGo alkalmazást, segítségével könnyedén rátalálhatsz a kedvezményre jogosító összes kuponra, köztük a Hervis, minden termékre vonatkozó 20%-os kuponjára is.

Galériás összeállításunkban 5 alapfelszerelést találsz, melyek jól fognak jönni az idei túraszezonban