22 gyerekkel maradt magára nagyon fiatalon, miután milliomos férjét letartóztatták

Borítókép: 22 gyerekkel maradt magára nagyon fiatalon, miután milliomos férjét letartóztatták Forrás: Getty Images
Beláthatatlan időre kénytelen felfüggeszteni a babaprojektet Kristina Öztürk, aki milliomos üzletember férjével már így is 22 kisgyermeket nevel. A török származású Galip Öztürk és mindössze 25 éves, orosz felesége eredetileg hatalmas családról álmodott, 105 gyermekkel. Terveiket az élet azonban keresztülhúzta, átmenetileg legalábbis biztosan.

A jövőnk bizonytalanná vált a fejlemények tükrében – osztotta meg maga Kristina a hírt népes követőtáborával az Instagramon, még tavasszal. Hozzátette, azzal a céllal számol be ő maga minderről, mert szeretné, ha tőle tudnák meg a történteket. „Magányos vagyok nélküle. Remélem, a férjem hamarosan hazatér” – fogalmazott a fiatalasszony, aki így már közel sem biztos abban, hogy egy napon az övék lesz a világ legnépesebb családja. Ha nem is a legnagyobb, a legboldogabb viszont még lehet, ebben biztos vagyok – teszi hozzá bizakodva Kristina.

A fiatal nő azt mondja, folyamatosan a gyerekekkel van és ő is csak azt csinálja minden egyes nap, mint minden más, „átlagos” édesanya; persze a gyerekek „mennyiségét” leszámítva. Ehhez képest a pár – saját bevallása szerint - évi 67 700 fontot (kb. 31,5 millió forintot) fizet ki nem kevesebb, mint 16 dadának, akik a hét minden egyes napján, 24 órában gondoskodnak a picikről. A fiatal anyuka ezen túl hetente 4000 fontot (kb. 1,8 millió forintot) költ el a babák alapvető szükségleteire, köztük 20 nagy zacskó pelenkára és 53 doboz tápszerre. S hogy ez mennyire mindennapos, mindenki döntse el maga.

Amint azt egy korábbi cikkünkben már mi is megírtuk, a mára 25 éves Christina Öztürk - aki a tengerparti grúz üdülővárosban, Batumiban ismerkedett meg törtök származású milliomos férjével – egyetlen gyermeket vitt a kapcsolatba: lányát, akit még 17 évesen szült. A pár mielőbb szeretett volna közös gyermeket; ráadásul annyit, amennyit csak lehetséges, ezért is döntöttek úgy, hogy béranyákat fogadnak.

A kezdeti tervük az volt, hogy évente vállalnak egy babát; ám rájöttek, hogy ilyen tempóban meglehetősen lassan tudnak csak haladni a vágyott cél fele. Béranyák segítségével már 22 gyermeknél tartanak, az élet azonban úgy hozta, hogy jegelni kell a babaprojektet. Az 57 éves Galip Öztürköt ugyanis pénzmosás és okirathamisítás vádjával őrizetbe vették a hatóságok a tavalyi év folyamán.

Forrás: ITT

Galériánkban pedig meglesheted, hogyan teltek az akkor még "csak" 11 gyermekes anyuka mindennapjai!