A rajongók szerint ők a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság legstílusosabban öltöző focistái

Borítókép: A rajongók szerint ők a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság legstílusosabban öltöző focistái Forrás: David Ramos - UEFA/UEFA via Getty Images
A szurkolók egy része egy egészen más oldaláról közelíti meg a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságot. Te mit gondolsz? Szerinted melyik focista a legstílusosabb?

Már javában zajlik a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, így ebben az időszakban extra figyelem irányul a focistákra is, akiket bizony sokan nemcsak a teljesítményük alapján értékelnek, hanem az öltözködésük alapján is.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy sok focista esetében a sajtót nemcsak egy-egy aktuális meccs érdekli, hiszen legalább ekkora az érdeklődés magánéletük minden egyes apró részlete iránt is, ami alól nem képeznek kivételt az autók, órák, na meg persze a gardróbjuk tartalma sem. Ennek kapcsán gondoltuk úgy, hogy utánajárunk annak, hogy a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon szereplő focisták közül kit gondolnak a rajongók a legstílusosabbnak?!

Következzen 10 focista, aki a rajongók szerint stílus terén sem jön zavarba!

Hogy miként tudod kedvenc mezedet modern és stílusos környezetbe emelni? Kicsit körülnéztünk a labdarúgó-Európa-bajnokság ezen különleges témájában! A cikket ide kattintva olvashatod:

Az InStyle Men írása.