A nyári napforduló erőteljes hatását felfokozza a Bak jegyű telihold június 22-én éjjel

Borítókép: A nyári napforduló erőteljes hatását felfokozza a Bak jegyű telihold június 22-én éjjel Forrás: Pexels/ Joonas kääriäinen
Előtte 1-2 nappal, vagyis a napforduló napján már erőteljesen érezteti hatását a Nap és a Neptunusz kapcsolódása, amikoris lelkünk legmélyebb rejtekhelyeire is bekacsint a fény, vagyis ráláthatunk lelkünk mélységeire. Remek alkalom, hogy kilépjünk a fényre a lelkünk mélységeiből, vagyis önmagunkat választva elhagyjuk azokat a játszmákat, amelyben áldozatként tekintünk magunkra vagy sajnáljuk magunkat. Kezdjünk tudatosan a pozitív dolgokra figyelni, mondjuk ki, mantrázzuk azokat, hogy megjelenjenek a fizikai világunkban. A hangszálaink megrezegtetésével ugyanis manifesztáljuk ezeket a pozitív megerősítéseket, vagyis testet öltetnek, ami hatalmas változást hozhat életünkbe. Ha valami olyat találsz lelked mélyén, ami igazán nem te vagy és nem szeretnéd azzal azonosítani tovább magad, akkor itt az idő megváltoztatni!

A Nap alig lépett át a Rák jegyébe, máris szemben áll a Holddal, ami egy csodás ragyogó teliholdat varázsol az égre, amivel akár egész éjjel töltekezhetünk, hiszen már 9 óra után felkel és hajnali 4 óráig vonul át az égbolton. Ha ilyenkor valaki érzékeny és nem tud aludni, szerencsére most ez szombat éjjel lesz, így talán vasárnap ki lehet pihenni az éjszakai ébrenlétet. De ha már így alakul, akkor csodáld meg a látványt és érzékelj rá arra a témára, ami a lelki biztonságodat érinti, belső spirituális utad mélyére tudsz most a Holddal alászállni.

A képletben ugyanis hangsúlyos a 2-8 életház, ami egyrészt a fizikai életünk biztonságát, termékenységét, működőképességét mutatja, illetve, hogy milyen saját erőforrással rendelkezünk és hogyan működtetjük azt. A Nap-Vénusz-Merkúr Rák jegyű együttállása okán a múltból hozott képességeinket: mi az, amire rálátok a fizikai, anyagi biztonságommal, stabilitásommal kapcsolatban, mit teremtek, mit működtetek, hogyan nyilvánulok meg ezen a területen? Egyáltalán milyen módon kapcsolódom felfelé, ahhoz az isteni minőséghez, ami bennem is megvan? A három planéta a Tejúton halad, így a felsorolt témákban most ráérzékelhetünk arra a minőségre, ha úgy tetszik, a szívünk igazságára, lelkünk hívására, hogy hogyan kellene megvalósítani önmagunk legszentebb céljait itt a Földön.

Forrás: Pexels/Pixabay

Aki gyakorló a spirituális úton, érdemes most meditációval vagy más eszközzel minél több időt úgy tölteni, hogy akár kérjük a támogatást, ötletet, sugallatot és hallgatva a megérzésekre lépéseket is teszünk.

A Hold is a Tejúton, szemben a 8. házban, ráérzékelhetsz, hogy mi van a lelked mélyén, a felszín mögött, érzelmi stabilitásodat a szívedben találod. Saját érzelmi stabilitásod területe ez, ahol most a lelked átalakulhat, átminősülhet a lelked. Bátran támaszkodj magadra, önbizalomadat építheted, előre léphetsz spirituális utadon.

Energiák csúcspontja ez a telihold

Egy hatalmas forduló- és energia csúcspont ez a telihold, hiszen a nyári napforduló pontjával együttálló Nap azt üzeni, hogy most vagy képes meglátni azt, hogy meddig jutottunk és maximumra járatni ezt a lelkesítő energiát és egyben az a pont is, amivel a továbblépést tesszük meg. Hiszen a leghosszabb nappal után azonnal elkezdenek rövidülni a nappalok. Minden mozgásban van, semmilyen pillanatot nem érdemes birtokolni, hanem a dolgok folyamatos áramoltatásának megengedése az igazi élmény.

Forrás: Pexels/Peter de Vink

A szívünk bölcsességére bátran hallgassunk, megérkezik az igazság hozzánk, ha képesek vagyunk befelé figyelni. Kilépve a megfelelésekből saját szívünk szavát követve most egy olyan átalakuláson mehetünk keresztül, amely rendkívüli és hatással lehet egész életünkre. Mindez azért, hogy megtisztuljunk, hogy valódi szabad önmagunkat éljük és ledobjuk a megfeleléseket, a lehúzó, mélybe taszító erőket. Ha a világodban most harc van, ha megpróbálnak elnyomni, alárendelt helyzetbe taszítani, akkor vedd észre, hogy még saját magadban kell megharcolnod az önszeretetért és azért, hogy felvállald a felelősséget a saját sorsod alakítása iránt.

Légy hálás!

Légy hálás azokért az emberekért, akik ezt megmutatják neked és dolgozz magadon! A hála energia azért is nagyon fontos, mert minden negatív minőséget elsöpör. Tudom, hogy nem logikus hálát adni azoknak, akik bántanak minket, ehhez kell a tudatosság, hogy úgy fogjuk fel, hogy ők tanítók. Mit akarnak megmutatni? Csak nem azt, hogy nem szeretem eléggé magam ahhoz, hogy önmagamat válasszam? Csak nem arra hívja fel a figyelmem, hogy alárendelem magamat?

Ha pedig segítőt keresel ezen az úton, akkor szeretettel várom a megkereséseket!

Galériánkból pedig megtudhatod, mely csillagjegyeknek lesz kifejezetten örömteli a napforduló utáni időszak!