10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

Borítókép: 10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból Forrás: Pexles/Andrea Piacquadio
A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most. A JOY. hu összeállítása.

A láma dráma

„A városban, ahol lakom, van egy láma, ami elszabadult és most mindenki keresi. A rendőrség nem tudja elkapni. Az emberek egyszerűen nem találják. Néha betéved az utcákba, aztán bejárja az udvarokat, de egyszerűen nem tudja senki sem elkapni.”

Macskák végveszélyben

„Egy házaspár elvesztette a macskáját a városban, ahol lakom. Ajtóról ajtóra kopogtattak, hogy megtalálják, végül egy olyan házhoz érkeztek, ahol az ablakpárkányban felfedezték a saját macskájukat. Kihívták a rendőrséget, akik a házkutatás során több mint 50 eltűnt macskát azonosítottak, valamint egy macskatemetőt is találtak a hátsó kertben. És ez még nem mindent! Egy 50 év körüli nő volt az elkövető, aki annyi macskát rakott a kocsijába, amennyit csak tudott, majd lelépett a helyszínről, így autós üldözés vette kezdetét a kisvárosban.”

Folytatásért kattints a galériára!

Forrás: Boredpanda