Vidd bárhová, idd és edd bármikor!

Borítókép: Vidd bárhová, idd és edd bármikor!
Fontos számodra az egészséges táplálkozás? Odafigyelsz arra, hogy minőségi tápanyagokat fogyassz? Ugyanakkor kihívást jelent az, hogy ezt hogyan is oldd meg a rohanó hétköznapokban? Olyan AZONNAL FOGYASZTHATÓ termékekkel jelentkezünk, melyek mindegyike egyszerűen beilleszthető egy egészséges étrendbe és a napi rutinodba!

A laktóz-, glutén- és hozzáadott cukormentes ZERO SHAKE egy útra kész fehérjeital, amivel könnyűszerrel kiegészítheted a napi fehérjebeviteled! Csokoládé, csokoládé-cappuccino és csokoládé-karamell ízekben várja, hogy vidd bárhová, idd bármikor!

Vadonatúj szeleteinket választhatod tízóraira, uzsonnára, büntetlen nasinak, edzés előtt vagy után gyors energiaforrásként. A RAW BAR egy hozzáadott cukor- és gluténmentes, nyers vegán aszaltgyümölcs-szelet rizsfehérjével és C-vitaminnal.

A PROTEIN MUESLI egy hozzáadott cukormentes, megnövelt fehérjetartalmú müzliszelet, vitaminokkal, ásványi anyaggal és édesítőszerrel. Mogyoró, sárgabarack és áfonya-málna ízekben érhető el.

A NUTS & HONEY egy dióféléket és mogyorót tartalmazó szelet mézzel, a NUTS & FRUITS pedig egy dióféléket, földimogyorót és gyümölcsöket tartalmazó szelet bevonattal.