#vegyélhazait: 8 gyönyörű vendégház országhatáron belül

Borítókép: #vegyélhazait: 8 gyönyörű vendégház országhatáron belül Forrás: 5 Ház Borbirtok
Általában már január 1-jén elkezdem megtervezni a nyaralást és az aktuális álom úticélt. Elképzeléseim zömét idén keresztbehúzta a járvány, úgyhogy elkezdtem a belföldi utazások felé kacsingatni és be kell vallanom, egyre lelkesebb vagyok.

Az InStyle magazin #vegyélhazait nevű kezdeményezése témakörökre bontva gyűjti össze a hazai márkákat és kisvállalkozásokat, így az ékszerek, lakásdekorok, vagy ruhák mellett elképesztő vidéki szállások között is lehet mazsolázni.

Hozzám hasonlóan sokan esnek abba a hibába, hogy ha utazáson gondolkoznak, automatikusan mindenféle egzotikus helyszínre, bakancslistás látnivalóra asszociálnak és fejben már azt számolgatják, hogy érvényes-e még az útlevelük. Az eredeti terv szerint májusban a lisszaboni Pink Streeten kellett volna lesétálnom a Pastel de nata túladagolásból származó plusz kilókat, utána pedig egy barátnőmet kellett volna meglátogatnom Sevillában, hogy végre a saját szememmel is lássam, hogy milyen az andalúziai életérzés, amiről már annyit áradozott.

A járvány és a határlezárások azonban miszlikre tépték ezt a forgatókönyvet és csak az a jó öreg mondás visszhangzik a fejemben, hogy "ha az élet citrommal kínál, készíts belőle limonádét." Miért ne gondolhatnék erre az elúszott program helyett úgy, mint egy szuper lehetőség, hogy felfedezzek pár őrülten szép helyet országhatáron belül?

A galériára kattintva megismerhetsz pár gyönyörű hazai szállást.