5 magyar ruhamárka, amit talán nem ismersz, pedig érdemes a figyelemre

vagyélhazait,divat,ruha,divattervezők Forrás: vegyélhazait facebook
Te mit viseltél a karantén alatt: pizsamát, mackóruhát vagy szorgalmasan felöltöztél, mintha munkába mennél? Nem tagadom, én hetekig mackóban nyomtam otthon, mire megelégeltem és elkezdtem olyan ruhákat előszedni a szekrényből reggelente, amikben nem ciki kugrani a boltba sem.

A minap a #vegyélhazait csoportban rátaláltam néhány magyar tervezőre, akiknek elsőre beleszerettem a ruháikba, mert egytől-egyig nagyon kényelmes viseletnek tűnnek, csinosak, és szívesen viselném őket akár otthon is – pláne, ha nem egyedül vagyok - , de nagyon jól érezném magam bennük a városban is. Ezeket gyűjtöttem most össze, hátha te is beleszeretsz valamelyikbe, vagy inspirációt merítesz belőlük, tudniillik a koronavírus-járvány az öltözködésünkre is kihat, ami hosszútávon is megváltoztatja majd azt, hogy miket viselünk szívesen – állítják a szakértők. És ezek bizony a csinos, de nagyon kényelmes darabok lesznek!

#vegyélhazait,instyle,facebook,koronavírus-járvány,magyar tervezők
Forrás: #vegyélhazait InStyle
Amikor a korlátozások miatt sok magyar kisvállalkozó került nehéz helyzetbe, kiadónk azt a célt tűzte ki, hogy segít nekik abban, hogy folytathassák tevékenységüket továbbra is! Létrehoztunk egy Facebook-csoportot, melyben mindazok az alkotók gyűltek össze, akik különleges termékeket vagy szolgáltatást kínálnak. A #vegyélhazait csoport már több, mint 311 ezer tagot számlál, telis-tele mindenféle szuper magyar branddel!

5 hazai ruhamárka, amelyikre érdemes odafigyelned, de a következő gardróbfrissítéshez is ajánljuk őket