Végre kiderült, miért tűnt el Hollywoodból Renee Zellweger

Borítókép: Végre kiderült, miért tűnt el Hollywoodból Renee Zellweger
6 évig alig tudott róla valaki.

Egy időben mindenki a színésznővel akart dolgozni, ami nem csoda, hiszen sikert sikerre halmozott: ott volt a Bridget Jones első és második része, a Hideghegy, amiért Oscart is kapott, meg a Chicago...

Ám 2010-2016 között a színésznő nem vállalt filmeket, és ez nem azért volt, mert nem kapott munkát: ő maga akart szabadságra menni. Sokáig hiába vártuk, hogy Renee elmondja, hol töltötte azokat az éveket, a napokban azonban először mesélt a filmcsillag erről az időszakról.

Kiderült, hogy körbeutazta a világot, Afrikában önkénteskedett és hátrányos helyzetű nőket segített. Renee úgy gondolja, a "szélhámos-szindróma" miatt ment el, vagyis ki akarta találni önmagát, és tudni akarta, merre tart az élete.

Ezt úgy lehetne körülírni, hogy ez az az időszak, amikor kitalálod magad, amikor valószínűleg elküldenek a munkahelyedről! Én azért hagytam ott a filmezést, mert már nem építő volt nekem, inkább romboló.

Persze amellett, hogy 6 évig magára koncentrált, a színésznő dolgozott a párkapcsolatán Doyle Bramhall-lal is. 2016-ban pedig az új Brideg Jones-mozival tért vissza, mert azt ő is elismeri, hogy bár vannak rossz dolgok Hollywoodban, ő azért mégis imád ott elég sok mindent.

Mi pedig alig várjuk a színésznő következő filmjeit!