Varázsolj karácsonyi hangulatot az otthonodba!

Borítókép: Varázsolj karácsonyi hangulatot az otthonodba!
Sosem lehet elég korán kezdeni a karácsonyi hangolódást! Beköszöntött az ősz, és ezzel együtt a hideg és borús napok is. De mi dobhatná fel jobban a hangulatunkat, mint hogy felkészítjük lelkünket és lakásunkat a közelgő ünnepekre?

Noha az idei karácsony kicsit más lesz, mint az eddigiek, de ne hagyjuk, hogy ez hátráltasson minket abban, hogy megéljük az ünnep varázsát! Már néhány új dísz vagy dekorációs elem is segít, hogy meghittséget és vidámságot vigyünk az otthonunkba!

2020-ban az Auchan is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az év legszebb ünnepe a környezettudatosság jegyében teljen. Az idei kollekcióban megtalálható díszek, gyertyák és dekorációs kellékek egy része csomagolásmentes, így egyszerre lehetünk tudatosak és élvezhetjük a karácsonyi csillogást.

Az Auchan saját lakberendezési márkája, az Actuel idén négy kollekcióval készült az ünnepekre. A karácsony öröme a klasszikus, piros, fehér és aranyszínű karácsonyfadíszek bensőséges hangulatát nyújtja, A hó birodalmával a sarkkör állatai érkeznek fagyott eukaliptuszokkal, az Erdei lak egyedi famintázatú vintage dísztárgyakat is tartalmaz, a Téli mesében pedig az art deco varázsa bújik meg.

Az áruházba belépve egyből elénk tárul a különleges díszítőelemek széles választéka kollekciónként szeparálva, ezzel is inspirálva a vásárlókat. Engedjük el fantáziánkat, és válogassunk kedvünkre karácsonyfadíszek, lakástextíliák, ajtódíszek és karácsonyi kiegészítők között!

Online vásárlásra fel! Érdemes szemezgetni az Auchan Online Áruházának kínálatából, hiszen a termékek nemcsak az áruházakban, hanem országos kiszállítással is elérhetőek bárki számára – így segítve a biztonságos és kényelmes bevásárlást!

Találd meg az otthonodhoz illő színvilágot, és legyen mesés az idei karácsony!

Vigyél színt a karácsonyba az Auchannal!