5+1 dolog, ami segít meghozni a kedved egy kis szexhez

Borítókép: 5+1 dolog, ami segít meghozni a kedved egy kis szexhez Forrás: Europress
Íme néhány vágykeltő tipp, amitől garantáltan azonnal lesz kedved szexelni, még egy fárasztó, sűrű nap végén is!

Ezer felé járnak a gondolataid, este még dolgoznod kéne, a konyha is szalad, a gyerek is lefárasztott – a főnöködről nem is beszélve. Ráadásul napok óta alig alszol, annak pedig már nem is mersz utána számolni, hogy mikor bújtatok össze a pároddal utoljára. Pedig te szeretnél, tényleg! Csak az a baj, hogy ezer felé járnak a gondolataid, dolgoznod kéne, a konyha is szalad, a gyerek is lefárasztott...

De most nincs több kifogás, nem fájhat a fejed, se főzésre, se gyerekre, se határidőre nem foghatod. Inkább próbáld ki vágykeltő tanácsainkat és hancúrozzatok egy nagyot!

1. Nézz vagy olvass valami erotikusat!
Erotikus könyvet olvasva, vagy olyan filmet nézve nekünk is jobban megjön a kedvünk egy kis szexhez. Nyugi, nem kell pornót nézned, ha nem akarsz. Bár bajod éppen nem lesz tőle. Olyat nézz és/vagy olvass, ami a te ízlésednek, vágyaidnak megfelelő.

2. Idézd fel az egyik legjobb együttléteteket!
Mindenkinek van – így biztos nektek is – egy top5-ös listája arról, hogy mikor és hol volt a legjobb az együttlét. De ha éppen a legutolsó volt az, akkor azt idézd fel újra fejben. Gondold végig, hogy mit csináltatok, mit éreztél közben és a végén. Ugye, hogy máris szeretnéd újra azt érezni?

3. Vegyél fel valami szexiset!
Egy csipkés fehérnemű, egy szexis szoknya, vagy egy dögös magassarkúban nem csak a párod fog szexisebbnek látni és kíván meg téged, hanem te is szexisebbnek érzed magad és jön meg a kedved a szeretkezéshez.

4. Egyél/igyál/szagolj vágykeltő dolgokat!
Több olyan afrodiziákum is van, ami tényleg vágykeltő hatású és működik is. Ilyen például a laza, az avokádó, a gyömbér, a csokoládé, a fűszerek közül a szegfűszeg, a fahéj, a bazsalikom, a növények közül pedig az orchidea vagy a levendula. Edd, idd, szagold őket és készülj fel egy igazán élvezet éjszakára!

5. Fantáziálgass!
Biztos van olyan dolog, amit már régóta szeretnél kipróbálni, megtenni a pároddal. Képzeld el, hogy meg is teszitek. Most. És nagyon jó. Jobb, mint gondolnád. És most tedd le a telefont, vagy kapcsold ki a laptopod és tegyétek is meg!

+1. Ne mondj nemet!
Ha párod kezdeményez, ne mondj neki nemet. Hidd el, evés közben jön meg igazán az étvágy. Nem fogod megbánni!