8 cuki üzenet az uzsonnás dobozba, ami még szorosabbra fűzi a kapcsolatodat a gyerekeddel

uzsidoboz,uzsonnás doboz,mutiazuzsit,üzenet Forrás: Hámori Zsófia
Letölthető, nyomtatható változatban is! Nézd meg a gifeken ezeket a kedves, motiváló, néha komolytalan üzeneteket és válaszd ki, hogy te melyiket teszed majd a gyereked uzsidobozába – vagy készítsd el a saját, személyre szóló üzenetedet!

Finomságokat csomagolni a gyerek uzsidobozába, amiket aztán meg is eszik – ez az egyik legjobb, legszemélyesebb, legegyszerűbb formája mindennapos szülői gondoskodásnak. Ezért is indítottuk el a #mutiazuzsit kihívást, mert tudjuk, milyen sokan vannak olvasóink közt, akik nem csak szeretnek minden nap (vagy amikor csak tudnak) finom, egészséges és mutatós dobozt összeállítani legdrágább kincsük számára, hanem szívesen megmutatják az eredményt a közösségi oldalakon is.

Namármost egyre divatosabb itthon és külföldön egyaránt kedves, jópofa, vicces, szeretetteli üzeneteket mellékelni az uzsisdobozba, hogy a kölök a tápláló falatok mellé még meg is lepődjön vagy egyszerűen röhögjön egy jót. Ezek az egyszerű, rövid üzenetek arra is jók, hogy megnyugtassák az iskolást, hiszen a tanulás és az órákra járás és a szünetben rohangálás rengeteg stresszel is jár. Nagyon is jól jöhet, ha képes vagy tudatni a gyerekeddel, hogy akármilyen kaotikus volt is a napja, te mindenképpen várod otthon (vagy legalább este találkoztok). Persze mindezt megteheted sms-ben is, dehát mennyivel mutatósabb egy uzsidobozban elhelyezett üzenet!

Szóval ezért készítettünk nektek nyolc ilyen üzenetet, amit alább a "Letöltöm" gombra kattintva le is tölthettek és ki is nyomtathattok magatoknak. De alkothattok helyettük újabbakat, még személyesebbeket is – ha így tennétek, nagyon kíváncsiak vagyunk az eredményre! Szóval el ne mulasszátok feltölteni a művetekről készült fényképet a #van20percem zárt Facebook-csoportba (vagy akármelyik közösségi oldalra #van20percem, illetve #mutiazuzsit hashtaggel), hogy mi is inspirálódhassunk általatok!

Letölthető, nyomtatható uzsonnásdoboz-üzenetek

Innen tölthetitek le az uzsidoboz-üzeneteinket.

Letöltöm

A galériára kattintva pedig megnézhetitek az uzsidoboz-üzeneteket gif formátumban:

Köszönjük Tarapcsák Dalma értékes közreműködését.