Pezsgőfürdő a lombok közt, szauna tóra néző kilátással – a noszvaji Treehouses azoknak való, akik tudnak élni

treehouses noszvaj,pezsgőfürdő,élményszállás Forrás: Treehouses Noszvaj, Ocsovai László, Benke Péter
Kipróbáltuk, mit tud az a magyarországi élményszállás, amit a két évvel ezelőtti nyitás óta egyetlen éjszakára nem foglaltak csak le – erre mi gyorsan le is csaptunk.

Ma már rengeteg elvarázsolt szállás közül választhatunk: halloweenre bérelhetünk akár kísértetkastélyt is, ha éppen borzongani támad kedvünk, de ejtőzhetünk éppen egy sziklához rögzített buborékban Peruban, ha onnan gyönyörködnénk a csillagos égben.

Persze miért mennénk ilyen messzire, ha a közelben is találunk olyan élményszállást, ami mesevilágba röpít minket a hétköznapokból? A noszvaji Treehouses például alig 2 óra autózásra található Budapesttől: ugyan leginkább párokat várnak ezen a romantikus szálláson, ez minket nem tartott vissza attól, hogy szerkesztőségi csapatépítés helyszínéül válasszuk. Szerencsénk volt, mert két év óta először akadt egy szabad időpont, amikor birtokba vehettük a fák lombjai közé épült házikókat. Noszvaj amúgy is különleges atmoszférájú hely, de a fák között elbújni, a teraszon peszgőfürdőt venni, miközben körülölelnek a lombok... aztán ott van az ajtó előtt kis kosárban megtalált reggeli, a hygge stílusú szobák – ez mind együtt, olyan élmény, amit máshol nem találsz meg az országban. Ottjártunkkor fejezték be a két új épület építését, ezeknek már a legtetején található meg a jakuzzi, vagyis egész magasan a fák között koccinthattok a pároddal a szerelmetekre. És a bugyborékoló meleg vízben ejtőzve, ez akkor is csodás érzés, ha egyébként hűvös az idő, szemerkél az eső, vagy épp hull a hó...

Ahogy a novemberi Éva magazinban is megígértük, további részleteket mutatunk az ősszel itt eltöltött két noszvaji napunkról:

noszvaj
Az egri kirándulással kiegészített noszvaji túránkról szóló beszámolónkat megtalálod a novemberi Éva 104. oldalán.