Barbie életnagyságú álomvilláját napi 18 ezer forintért bérelheted

Barbie,villa,Malibu Forrás: Airbnb
Egy szerencsés jelentkező valóra válthatja gyerekkori álmát.

Az ikonikus baba rajongói közül valaki beléphet az igazi Barbie-világba: az Airbnb Barbie hatvanadik születésnapja alkalmából bérbe adja a malibui álomvilla életnagyságú változatát. A házat két éjszakára lehet bérelni október 27. és október 29. között, éjszakánként mindössze 60 dollárba kerül. Az igazán baráti összeg fejében négyen időzhetnek a játékvilla másában.

Barbie-ház,Barbie,villa
Forrás: Mattel
Barbie háza a Matteltől, erről mintázta az Airbnb a saját verzióját

A szerénynek nem nevezhető villa Malibu szívében áll, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Csendes-óceánra. Természetesen sok-sok pink kiegészítő díszíti a nyaralót, amiben a két hálószoba és fürdőszoba mellett moziszoba, sportpálya, meditációs terasz, hobbiszoba, konyha és panorámás medence is helyett kapott.

Barbie háza azonban további különlegességeket is tartogat: abból is látszik, hogy ez nem egy átlagos Airbnb-szállás, hogy a szállás árában a programok is benne vannak. Méghozzá nem is akármilyen programoké: a szerencsés bérlők vívóleckét vehetnek Ibtihaj Muhammad vívónőtől (ő volt az, akiről a hidzsábos Barbie-t mintázták), főzőleckét Gina Clerk-Helm sztárséftől, Jill Meyers pilóta és űrtechnológiai mérnök a Columbia űrrepülőgép emlékére létrehozott központban viszi őket körbe a kulisszák mögött, Jen Atkins sztárfodrász pedig a hajukat veszi kezelésbe.

De nézzük, hogyan is fest az álomház!