„Nekem a Balaton a Riviéra” – Ezeket a programokat ne hagyd ki, ha a Balatonnál jársz ezen a nyáron!

Borítókép: „Nekem a Balaton a Riviéra” – Ezeket a programokat ne hagyd ki, ha a Balatonnál jársz ezen a nyáron! Forrás: Unsplash / Dope Masters
Balaton, ragyogó napsütés, fürdőzés egész nap. Ha mégis meguntad a strandolást, az izgalmas programokat látva neked csak azt kell eldöntened, hogy merre indulnál. Mutatjuk a kedvenceinket!

Szerintünk a Balaton télen, tavasszal és ősszel is menő, de az tagadhatatlan, hogy a nyári szezonban mutatja az egyik legvidámabb arcát.

Ha az egész napos lazulást választanád

Szeretsz olvasni, de elfelejtettél könyvet vinni magaddal a strandra? Azt tudtad, hogy a Balaton partján több helyen is strandkönyvtárakkal találkozhatsz? Balatonfüreden a Kisfaludy Strandon keresd hétfő és vasárnap kivételével minden nap 10 és 16 óra között, de Balatonalmádin, Balatonakalin, Keszthelyen és Siófokon is találkozhatsz a nemcsak strandkönyveket kínáló szabadtéri könyvtárakkal.

Forrás: Unsplash / Link Hoang
Akkor sem kell aggódnod, ha elfelejtettél könyvet vinni magaddal a strandra, a strandkönyvtárakból bőven van miből válogatni!

Ha pedig valami még izgalmasabb összművészeti csemegére vágysz, az idei Művészetek Völgyét se hagyd ki, mely Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden vár 2024. július 19. és 28. között. 10 nap, számtalan koncert, kiállítás, színházi és irodalmi esemény, közel 2000 programmal, melyek közül a kicsik és nagyok is megtalálhatják a kedvükre valót!

Még több balatoni programra vágysz? Kattints a galériára!