Éva Utazó – 359 tipp, hogy ez legyen életed legjobb nyara!

Borítókép: Éva Utazó – 359 tipp, hogy ez legyen életed legjobb nyara! Forrás: Getty Images
„Mindig imádok dolgozni különszámunkon, az Éva Utazón. Olyan boldoggá tesz a tervezése, mint maga az utazás” – írja Pócsik Anita. Nézzük, miről olvashattok legfrissebb különszámunkban:

Idén nincs lehetőségetek elutazni nyaralni? Na és?

Nem kell ahhoz messzire menni, hogy élvezzük a nyár adta szabadságot. 13 strandot és 13 kirándulóhelyet ajánlunk, hogy minden nyári hétvégére jusson program, akármilyen idő is lesz.

Tengerpart, napfény, sós víz

– akinek így igazi a nyaralás, nem kell messzire mennie. Itt van mindjárt a horvát Adria, de akik távolabb kalandoznának, azoknak is adunk néhány ötletet.

Nagy élmények kis házban

Egyre népszerűbb világszerte a miniház mozgalom, és mivel kis házban nemcsak lakni jó, hanem pihenni is, összegyűjtöttünk néhány nyugalmas, bájos kuckót, ahová idén nyáron elbújhattok a turistatömeg elől.

több, mint turizmus

Világot látni úgy is lehet, hogy nem egyszerűen szemlélődtök, hanem bekapcsolódtok a helyiek életébe és munkájába – például egy farmon. Akik már próbálták, azt mondják: ennél jobb módját nem ismerik az utazásnak.

Szárnyal a képzelet ezekben az interaktív élményközpontokban

Itt minden azért van, hogy a gyerek hozzányúljon, kipróbálja, építsen, alkosson belőle. Tudtad, hogy a legmodernebb tudományos játszótér június 1-én nyílik Budapesten?

Az Éva Utazó május 12-től kapható!