Hiába a tehetség, támogatás nélkül nehéz befutni. Ebben segíthetsz most te is!

Borítókép: Hiába a tehetség, támogatás nélkül nehéz befutni. Ebben segíthetsz most te is! Forrás: UniCredit
Kilenc hihetetlenül tehetséges embert támogathatsz szavazatoddal, hogy egy lépéssel még közelebb kerülhessenek álmaikhoz.

Az alábbi kilenc tehetséget a hat tagú zsüri, a 22 fős nomináló panel által jelölt, több mint 100 fő közül választotta ki.

A tét nagy: 3 millió forintot kap minden kategória győztese, amit a szakmai fejlődésükre fordíthatnak. Kikre lehet szavazni? Ismerd meg őket!

Egy borász, egy kávészakember és két sörfőző mester. Mi a közös bennük? Mindig újat akarnak alkotni, és mindig változtatni akarnak. Egy valamihez azonban ragaszkodnak: a legmagasabb, prémium minőséghez.

ISMERD MEG AZ ÍZVILÁG kategória JELÖLTJEIT ITT!

Losonci Bálint, borász

Simonfai Balázs és Csanád Márton,
sörfőző mesterek – Hara’Punk Brewing

Tóth Sándor, Kávés szakember és baristatréner

Egy animációs rendező, egy fotográfus és egy szobrász tartanak tükröt elénk és a társadalom elé. Ismerje meg munkásságukat és támogassa egyiküket, hogy többet tudjon mutatni!

ISMERD MEG A VIZUÁLIS MŰVÉSZETEK kategória JELÖLTJEIT ITT!

Magyarósi Éva, animációs rendező és képzőművész

Puklus Péter, fotográfus, képzőművész

Szalay Péter, szobrász

Tehetségeink az operán, a könnyű- és a klasszikus zenén keresztül szeretnék eljuttatni gondolataikat az emberekhez. A műfaj más, de a cél ugyanaz: érzéseket közvetíteni és ezzel örök élményt nyújtani.

ISMERD MEG A ZENE kategória
JELÖLTJEIT ITT!

Jónás Vera, énekes-dalszerző

Kálnay Zsófia, opera-énekesnő

Villányi Dániel, zongoraművész

A Korszakalkotók mecénás program azért jött létre, hogy lehetőséget adjon olyan ígéretes következő generációs alkotóknak a támogatás szerzésre, akiknek saját vállalkozásuk sikerességéhez nagyon jól jön az UniCredit pénzügyi támogatása. Inspiráló történetekből ismerhetjük meg a lenyűgöző személyiségeket, akik egy-egy újító, kreatív projekt mögött állnak.

A zsüritagok: Topor Tünde, Somorjai Enikő, Csapody Balázs, Becsei Áron, Lévai Balázs, Cseke Eszter és S. Takács András: