Te beszerezted már az ősz legmenőbb kiegészítőjét?

Borítókép: Te beszerezted már az ősz legmenőbb kiegészítőjét? Forrás: Getty Images
Kiemelkedően nagy szerepet kaptak a fejkendők a őszi-téli trendeket bemutató divatheteken.

Nyakunkon az őszi-téli trendszezon, aminek tökéletesen megágyazhatunk már a nyár végén ezzel a régi nagy kedvenccel, ami ismét elfoglalta méltó helyét a kifutókon. Nem tudod, hogy mit kezdj a hajaddal reggel? Netán a szettedet szeretnéd feldobni egy jó kiegészítővel? A fejkendőnél stílusosabb darabot most keresve sem találsz! A nyitóképen Marc Jacobs kreációi láthatók a new york-i bemutatójáról.

A 1990-es és 2000-es évek divatja elkerülhetetlenül visszakúszott napjaink trendjei közé. Természetesen az elmúlt években szép lassan bőven merítettek inspirációt a múlt trendjei közül a tervezők, de úgy tűnik, még mindig van mihez nyúlni. Ilyen a kendők újragondolása is, amit anno tiniként a legnagyobb sztároktól leshettünk el, mint Beyoncé vagy Christina Aguilera.

A kifutón természetesen nem csípőnadrággal vagy extra mini topokkal képzelték újra. Igazán ízléses és egyedi megoldások születtek arról, hogyan lehet újraéleszteni ezt a stílusos kiegészítőt – már nem csak a csuklóra vagy nyakba kötve.

Forrás: Getty Images
Jacquemus
Forrás: Getty Images
Marc Jacobs
Forrás: Getty Images
Gucci
Forrás: Getty Images
Dior