Új SPAR áruház várja a vásárlókat a győri Rév Centerben

Borítókép: Új SPAR áruház várja a vásárlókat a győri Rév Centerben
Győr Révfalu városrészének szívében a SPAR Magyarország a legmagasabb vásárlói kívánalmaknak mindenben eleget tevő szupermarketet létesített.

A kiskereskedelmi vállalat 282 millió forintból új szupermarketet épített a győri Révfalu városrész lakóparkjában. A széles kínálatot egy SPAR to Go étterem is gazdagítja.

Győr Révfalu városrészének szívében a SPAR Magyarország a legmagasabb vásárlói kívánalmaknak mindenben eleget tevő szupermarketet létesített. A lakóparki beruházásnak köszönhetően a gyarapodó településrész vásárlói egy modern szín- és formavilágú, korszerű eladótérben intézhetik a napi és a nagybevásárlásaikat. A kényelmes és időtakarékos vásárlást praktikus belső bútorzat segíti, a vállalat aktuális koncepciója szerint kialakított polcrendszer, csemegepult és látványpékség mellett az üzletbe modern berendezéseket telepítettek. A bevásárlást önkiszolgáló kasszák is gyorsítják.

Győri vásárlóink is egyre igényesebb környezetet és egyre szélesebb kínálatot várnak a SPAR-tól, hiszen folyamatosan nő a térség vásárlóereje. Üzletfejlesztési koncepciónk fókuszában az új egységek megnyitása és a régebbiek felújítása áll, idén összesen 23 milliárd forintot fordítunk ezekre a beruházásokra. A győri Rév Center új szupermarket áruháza 282 millió forintból valósult meg, a fejlesztés 20 új munkahelyet is teremtett
mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A november 22-én nyitott SPAR áruház legfontosabb többletszolgáltatása, hogy az üzlethez egy külön bejáratú SPAR to Go éttermet építettek, ahol kényelmes fogyasztótér, illetve frissensültek, szendvicsek és saláták várják a vásárlókat.

A győri fejlesztés alkalmával is kiemelt jelentőséggel bírtak a környezetvédelmi szempontok: az energiatakarékos LED-es belső világítás mellett a technológiai, illetve a komforthűtést és a fűtést korszerű, energiabarát, hővisszanyerős rendszerrel oldották meg.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:

Rév Center / 9026 Győr, Rónay Jácint utca 12.

H-P: 7:00-20:00

Szo: 7:00-17:00

V: 8:00-13:00