Új Davidoff Café Limited Edition Topaz

Borítókép: Új Davidoff Café Limited Edition Topaz
A legújabb Davidoff Café Limited Editionben a természet lenyűgöző csodáit fedezheted fel. Ez a kávé a topáznak, ennek a speciális drágakőnek a szépsége és energizáló hatása előtt adózik elismeréssel.

A legújabb kávékeverék tisztelgés a világ lenyűgöző szépsége előtt, ami a drágakövekben is tükröződik: a kávészemek és a drágakövek egyaránt értékesek és a maguk nemében egyediek. A legfrissebb limitált kiadáshoz a Kolumbiából származó legjobb arabica kávészemekből, a legnagyobb szakértelemmel készül ez a prémium kávékeverék, melyből tökéletes Davidoff Café főzhető. Az exkluzív csomagoláson szembetűnő dizájnelemeket találunk: az élénken ragyogó színek, valamint a fényes, csillogó grafikai elemek lenyűgöző, topázszerű hatást keltenek. Az aroma és a megjelenés is el fogja nyerni a Davidoff fiatal, dinamikus, nagyvárosi célcsoportjának a tetszését.

A kávérajongók a világon mindenhol nagyra értékelik, és kedvelik a Davidoff exkluzív kávékeverékeinek páratlan minőségét. A legújabb Davidoff Café Limited Edition Topazhoz választott speciális recept lehetővé teszi, hogy az érzékeket kényeztető, egyedi élmény formájában fedezzük fel a természet kincseit. A 100%-ig arabica kávészemekből a legnagyobb szakértelemmel készített, ízletes, jó minőségű kávékeverékből tökéletes Davidoff Café készíthető. Akár a pörkölt őrölt kávét, akár az instant kávét választják: mindkét változat selymes és intenzív aromával kel életre a csészében. Az egyedi, lassan forgó dobban történő pörkölésnek köszönhetően az őrölt pörkölt kávét mandarint idéző kellemes citrusos jegyek árnyalják, míg az instant kávé kiegyensúlyozott pörkölt ízvilága egy csipetnyi fekete csokoládés jelleget mutat a csészében.

Lenyűgöző, egyedi és csak korlátozott ideig kapható

Ez az egyedülállóan új Davidoff Café Limited Edition csak korlátozott ideig lesz kapható 2019 novemberétől. A Topaz tökéletes azon kávérajongók számára, akik értékelik a Zino Davidoff által kínált kíváló minőséget.