Borítókép: Vásárolj tudatosan és válj egyedivé - #vegyélhazait  termékek most kedvezményesen az őszi megújuláshoz Forrás: @brookelark / Unsplash

Vásárolj tudatosan és válj egyedivé - #vegyélhazait termékek most kedvezményesen az őszi megújuláshoz

Egy kis őszi megújulásra vágysz? A #vegyélhazait márkáival most megtehetedet! Szemezgess belőlük, és gyűjtsd be a kedvezményes kuponokat a megújult ShoppieGo-ban!

Ismerős a helyzet, amikor a kedvenc ruhadarabod vagy kiegészítőd szembejön veled az utcán? Mondj nemet a kínos helyzetekre és öltözz fel egyedi márkák termékeivel. A ShoppieGo márkáival nemcsak a megjelenésed lehet páratlan, hanem a tudatos vásárlásod is. Hiszen minden egyes rendelésnél támogathatod a magyar kisvállalkozások alkotóit úgy, hogy ki sem mozdulsz a lakásból. Hát nem nagyszerű?

Bővebb információk

Szereted a divatot, szeretsz jól kinézni, mégis hiányzik valami plusz a megjelenésedből? Ebben az összeállításban a divat szerelmeseinek gyűjtöttünk össze olyan egyedi márkákat, amikkel páratlanná tehetik megjelenésüket! Szemezgess bátran a termékek közül, hidd el: nem fogod megbánni!

Ha még nem tetted, csekkold a megújult ShoppieGo applikációt, amely még több funkcióval és egyedi ajánlatokkal vár! Vásárlásra fel!

Te is támogatod a hazait?
Mindenképpen!
Eddig nem tettem, de mostantól fogom!