Összetörték a szívünket! 13 "Illúzióromboló" fotó Trónok harca-színészekről és való életbeli partnereikről

Borítókép: Összetörték a szívünket! 13 "Illúzióromboló" fotó Trónok harca-színészekről és való életbeli partnereikről Forrás: Getty Images
Sajnos az a helyzet, hogy a Littlefingert, Khal Drogót és Tyrion Lannistert játszó színészek mindvégig mással éltek együtt, mint akiért a tévéképernyőn úgy odavoltak.

Rendeld elő most az új, 140 oldalas Trónok harca magazint! Kattints ide: elofizetesem.hu/got/

Tyrion például egy Shae nevű prostituáltba volt szerelmes több évadon át, de közben az őt alakító Peter Dinklage végig Erica Schmidt színházi rendezővel élt együtt; most várják a második gyereküket. Iain Glen (aki Jorah Mormontot játssza) pedig hiába adagolja nekünk, hogy titokban mennyire imádja Khaleesit, amikor a magánéletében egy színésznő, Charlotte Emmerson a párja, akivel két lányt nevelnek.

Ez van. Ilyen csélcsap műfaj ez a színészet. Miközben mi Westeros világában élünk és latolgatjuk, hogy Arya vajon összejön-e Gendry-vel, azalatt Maisie Williams valami Ollie nevű lakli kamasszal randizgat.

Nézzétek, milyen gátlástalanul élik a Trónok harca-szupersztárok a magánéletüket, teljesen másképp, mint ahogyan a páncélzatukba öltözve megszoktuk őket:

(fotók: Europress)

Már kapható! Trónok harca: a magazin 140 oldalon. #trónokharca #got #bookazine

Trónok harca-rajongók, figyelem: megjelent kiadónk, a Marquard Media Magyarország egy különleges #bookazine-ja, a Trónok harca magazin! Itt rendelhetitek meg: http://elofizetesem.hu/got/

Posted by Éva Magazin on Friday, April 5, 2019