Sztárok, akik transznemű vagy gendersemleges gyereket nevelnek

charlize theron,lmbtq+ Forrás: Pinterest
Pár éve attól volt hangos a sajtó, hogy Charlize Theron lenyilatkozta, miszerint „két gyönyörű, fekete afrikai lányt” nevel. Na de mi ebben a pláne? Hát az, hogy az idősebb lányról, Jacksonról eddig úgy tudtuk, hogy fiú...

Később Theront megkereste a Daily Mail, és a dél-afrikai születésű színésznő állítólag ezt nyilatkozta nekik: „Igen, én is azt gondoltam, hogy fiú, de aztán, amikor hároméves volt, rám nézett és ezt mondta: Nem vagyok fiú! És ennyi volt. Két gyönyörű kislányom van, és én, mint minden szülő, meg akarom védeni őket és látni akarom, ahogy sikeresek lesznek.” Majd folytatta:

Ők olyanok, amilyenek és hogy mik akarnak lenni, az nem az én döntésem. Az én dolgom szülőként az, hogy szeressem őket és biztosítsak nekik mindent, amire szükségük van, hogy azzá váljanak, amik lenni akarnak.
charlize theron,lmbtq+
Forrás: Pinterest

(Charlize kisebbik lánya, August nyáron lesz négyéves.)

Mi vagyunk az utolsók, akik ítélni próbálnánk olyan családok felett, amelyeknek tagjait még csak nem is ismerjük személyesen. Ezért csak arra hívjuk fel a figyelmet, hogy Charlize egyáltalán nem az első hollywoodi szülő, aki transznemű vagy nem meghatározott nemi identitású gyermekkel büszkélkedhet.

A galériában megtaláljátok a legismertebb eseteket: