"Nem kockás, nem szép" – Tóth Vera megmutatta cseppet sem tökéletes hasizmait, és van egy nagyon fontos üzenete

Borítókép: "Nem kockás, nem szép" – Tóth Vera megmutatta cseppet sem tökéletes hasizmait, és van egy nagyon fontos üzenete
Elképesztően megváltozott az énekesnő külseje!

Tóth Vera elképesztő fogyása jó ideje tart már: az énekesnő hatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi időben. Nagyon csinos lett, láthatóan sokkal magabiztosabb, mint korábban, ám még mindig kőkeményen dolgozik azért, hogy jó formában legyen.

Vera a minap nem egy csini ruhás képen mutatta meg a testén bekövetkezett változást, hanem nagyon bátor módon a hasizmait tette közszemlére. A hozzá írt szöveg pedig elképesztően inspiráló, hiszen olyan kevesen vannak, akik tudhatják, milyen az élet szuper izmos, lapos, kockás hassal, ám a közösségi média miatt néha már azt hisszük, csakis az a normális, ha olyan egy ember teste, mint az Insta-modelleknek.

Vera most erre jócskán rácáfol, mi pedig imádjuk érte!

Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has. Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap a művi, természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszat éreznek, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben.
Attól még lehetek vonzó, lehetek díva. Tulajdonképpen ezért a tökéletlenségért én sokat melóztam és melózok a mai napig. Az út, amit eddig bejártam, nagyon nehéz volt, ez a has sem így nézett ki, sokkal rosszabbul, sőt katasztrófa volt a szó szoros értelmében. Most is néha annak látom, de próbálok megbarátkozni magammal. Régen az összes védekezőrétegemet a pocakomra pakoltam. Írtó nehéz már nem oda pakolni.

Vera írt arról is, hogy sokak szerint ő a könnyebb utat választotta, amikor gyomorszűkítő műtétre vállalkozott, ám ez egyáltalán nem így van.

A fogyás egy rituálé azért a célért, hogy levetkőzzem magamról a gátlásaimat, hogy a védekezőrendszerem ne zsírtömegekben mutatkozzon meg rajtam, hanem belül, a lelkemben tudjak megerősödni. Nehéz? Igen az, minden nap rettegek a plusz kilóktól! Nagy küzdelem tartani ezt a formát úgy is, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok karcsú és lehet, hogy nem is leszek. Egy hét alatt akár három-négy kilót is ingadozik a súlyom, amit nagyon nehéz elfogadnom, de ugyanakkor jó érzés karban tartani magam, a lelkem, a testem. Jó tudni, hogy a hormonális betegségeim ellenére még mindig én vagyok a főnök, én rendelkezem a testem fölött, hisz ezt a formát is komoly döntésekkel értem el. Azt mondják, "neked csak a műtét volt az egyetlen megoldás, milyen gyenge vagy. Nem tudtál magadtól fogyni?". Igen, nekem az egyetlen megoldás volt, de az életmentéshez kellett. Ami utána következett, keményebb volt, mint a 25 évnyi százharminc kilós élet. A valódi érzelmek, a valódi problémák nálam is napi szintűek. Engem is bánt, hogy nem lettem gazellaalkat, bántanak az "Instagram-lányok" "tökéletes" posztjai, de az igazi dolgok, a valódiság szerintem nem ezekből a fotókból fog kiderülni. A való(di)ság izgalmasabb, egyedibb. Kívánom, hogy találd meg MAGAD ebben a tökéletes gumicukorvilágban, sőt lépj ki belőle. ÉLJ! Azon vagyok én is.

Vera posztja azért is nagyon fontos, mert az énekesnő tényleg az élő példa arra, hogy a hormonproblémák ellenére, rengeteg kitartással és odafigyeléssel bizony mindenen lehet változtatni.

Csak így tovább, Vera!

A cikk eredetileg a Joy.hu-n jelent meg.