A vírusvideókból ismert tornászlány újabb nagy dobása

katelyn ohashi,torna,tornász Forrás: Getty Images
Már megint nagyot alakított a gimnasztikasport üdvöskéje, Katelyn Ohashi, aki a UCLA (Kaliforniai Egyetem) színeiben versenyzett a hétvégén Washingtonban.

A 21 éves tornász Tina Turner klasszikusa, a Proud Mary zenéjére pörgött és bukfencezett a levegőben, majd az Earth, Wind & Fire, a Jackson 5, Paula Abdul, Janet Jackson és az immár védjegyének számító Micheal Jackson dalaira mutatta be a koreográfiáját, és ezzel a maximális pontszámot kapta a zsűritől. Nézzétek meg a videót:

Katelyn egy korábbi videója néhány hete söpört végig az interneten; Michael Jackson-hatású mozdulatait már több mint 33 millióan látták. A seattle-i születésű fiatal lány juniorként profi tornászkarriernek nézett elébe, és 2013-ban felnőtt bajnokságban is aranyérmet nyert, kiütve a nyeregből az olimpiai bajnok Simone Bilest. De aztán félbeszakadt a karrierje, nem csak többrendbeli sérülés miatt, hanem azért is, mert megviselték a testalkatát érintő kritikák. Végül, mint interjúkban elmondta, a UCLA edzője, Valorie Kondos Field segített abban, hogy helyreálljon a bizalma és a sport iránti szeretete.

12 sztár, aki nemet mondott arra, hogy a karrierje kedvéért lefogyjon – nézd meg a galériát!