Kinek a feléd nyújtott kezét fogadnád el? Mindenkiét? Senkiét? És te kinek nyújtanál kezet? Mennyire vagy toleráns? Amennyire szeretnél vagy amennyire gondolod, hogy elvárják tőled? Meddig erény a tolerancia és honnan balgaság? Vagy a tolerancia végtelen?

Bárhogy is van, az Éva magazin munkatársai úgy látják, úgy érzik, megérett az idő egy olyan kezdeményezésre, hogy elfogadóbb társadalom tagjai lehessünk, hogy otthon, a munkahelyen vagy a közéletben sem az előítélet vezessen minket.

2016-ban az Éva összes számában vissza-vissza térünk a tolerancia témakörére és minden lapszámban egymás kezét fogó emberek sora húzódik majd végig. Néhány ezer oldalon sok ezer ember. Ahogyan a lenti példán is láthatod.

Felkérünk tehát, csatlakozz te is a kezdeményezésünkhöz. Készíts magadról egy fotót kézfogásra nyújtott karral, töltsd fel a jobb oldalon található feltöltő sáv segítségével és írj mellé egy saját gondolatot, arról, hogy neked mit jelent a tolerancia a mindennapjaid során.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet, és magunk részéről igyekszünk minden beérkező gondolatot tolerálni.

Pócsik Anita
főszerkesztő

Itt tudod feltölteni a képet magadról

Neved:

E-mail címed:

Telefonszámod:

Nekem a tolerancia azt jelenti, hogy:


Húzd ide a feltöltendő képet vagy kattints a gombra!
Kép feltöltése

Köszönjük, hogy Te is részt veszel az Éva magazin tolerancia kampányában!
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem