Tökéletesen praktikus, mégis stílusos kütyük nemcsak geek csajoknak

Borítókép: Tökéletesen praktikus, mégis stílusos kütyük nemcsak geek csajoknak Forrás: Getty
Mai válogatásunkban tökéletesen praktikus, mégis stílusos kütyüket találtok, amelyeknek egyszerű funkcionalitása túlmutat a megszokotton. Az instyle.hu cikke.

A tudomány, a divat- és designipar találkozása tökéletesen praktikus, mégis stílusos használati tárgyakat, kütyüket képes életre hívni, méghozzá olyan kütyüket, amelyekről nem is feltételeztük, hogy szükségünk lehet rájuk, aztán egyszer csak jön a felismerés: hogy nem akarunk többet nélkülük élni.

A skandináv tervezőknek különösen erős tehetségük van ahhoz, hogy a technológia, a tudomány és a divat határain táncolva formabontó meglepetésekkel, mint ez a levitáló virágtartó, álljanak elő.

Egy fülhallgató, egy kerékpárlámpa, vagy egy maszk is mostanra a mindennapjaink részévé vált, amelyektől mindenekelőtt azt várjuk, hogy betöltsék funkciójukat, ami miatt megvásároltuk: a fülhallgató kristálytiszta hangminőséget biztosítson, a kerékpárlámpa megbízhatóan világítson, a maszk pedig szűrje ki a port, a baktériumokat és vírusokat.

Mai válogatásunkban tökéletesen praktikus, mégis stílusos kütyüket találtok, amelyeknek egyszerű funkcionalitása túlmutat a megszokotton.