Végre! Kijött a II. Erzsébetről szóló nagy hatású tévésorozat új évadának előzetese

Borítókép: Végre! Kijött a II. Erzsébetről szóló nagy hatású tévésorozat új évadának előzetese
„Nem azok alakítják a történelmet, akik nem csinálnak semmit” – jelenti ki a második évad trailerében a királynő.

Folytatódik a The Crown című, II. Erzsébetről szóló immár legendás tévésorozat. A The Crown a hírek szerint magának a királynőnek is nagy kedvence annak ellenére, hogy ellentmondásos elemek is vannak benne, amelyek időnként keményszívű személyiségként tüntetik fel II. Erzsébetet. Például az első évadban az egyik legfontosabb szál az, amikor a királynő fokozatosan eljut odáig, hogy ne engedje húgát, Margit hercegnőt hozzámenni a szerelméhez, Pete Townsendhez. A 21. századi néző újra és újra szembesül azzal, hogy ma már mennyire másképp alakulna mindez.

Szóval december 8-án jön ki a második évad a Netflixen, amelyben az elsőhöz hasonlóan a valóságban lezajlott történelem a cselekmény színtere, benne valós udvari intrikákkal, valós háborúkkal és valós magánéleti botrányokkal, nem beszélve a 60-as évek szexuális forradalmáról. Nézzétek az előzetest:

A sorozatban újra felbukkan Claire Foy (Erzsébet), Matt Smith (Fülöp), Vanessa Kirby (Margit), John Lithgow (Churchill). Továbbá felbukkan Michael C. Hall (Dexter) mint John F. Kennedy, és a Downton Abbey-ből ismert, veszedelmesen jóképű Matthew Goode is csatlakozik a szereplőgárdához Margit férje, Antony Armstrong-Jones szerepében.

Nézegess addig is képeket az első évadból!