A hátára írogatja testpozitív üzeneteit egy influenszer

testpozitív, üzenet
Forrás: Instagram / @danaemercer

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A vlogger szerint túlságosan megszállottjai vagyunk a külső megjelenésnek, így eredeti eljárást választott a testpozitív üzenetek közvetítésére.

Igen, tudjuk: el kell fogadnunk a testünket úgy, ahogy van, a testi és lelki egészségünkre koncentrálnunk ahelyett, hogy az úszóguminkat mérnénk szögmérővel. Nade könnyű azt mondani. A diétakultúra és a fals szépségeszmények még ma is sokkal jobban leuralják az életünket és a gondolkodásunkat, mint az önelfogadás víziója. Túlságosan a megszállottjai vagyunk a külső megjelenésnek.

Olvasd el ezt is!

A Youtube-on is pörgő dietetikus, Danae Mercer az Instagram-oldalát használja arra, hogy emlékeztessen minket, mi az igazán fontos. Testpozitív idézeteket ír a hátára, hogy még hatásosabban eljuttassa hozzánk az üzenetét. Bárcsak minden esetben hasonlót jelentene az influenszerkedés!

A galériában megtaláljátok Danae legfrappánsabb üzeneteit az önelfogadásról:

Nézd meg a galériánkat>7 kép
A hátára írogatja testpozitív üzeneteit egy influenszer

popsugar.com

Tovább olvasok
Kép
Fahidi Éva: A covid mint régi ismerős

Amikor egy buzgó újságíró megkérdezte tőlem: mi volt a legszörnyűbb a soában, „minden” – mondtam derűsen, mert a kérdés ilyetén történő felvetésén valóban csak derülni lehet.

Kép
Hogyan dobd fel a lakást pár apró változtatással?

Míg nyáron a világos, könnyű textíliáké a főszerep, addig az őszi-téli szezonban a vastagabb, puhább anyagokat és meleg tónusú dekorációkat érdemes előtérbe helyezni. Erre buzdítanálak most téged is, hiszen ebben az időszakban még fontosabbá válik, hogy otthonod kellőképpen kikapcsolhasson.

Kép
Elmondom, hogyan őrizzük a házasságunkat a férjemmel 3 gyerek mellett

A hamarosan megjelenő nyomtatott lapszámban azt a költői kérdést teszem fel a cikkemben, hogy „neked a férjed az első vagy a gyerek?”. Előrebocsátom, a pszichológusok azt javasolják, hogy – többek között a gyerekek érdekében! – a házasságodat tedd az első helyre. Te képes vagy erre? Egyáltalán hogyan lehetséges? Ismerősöm, Smohayné Simon Gyöngyvér elmeséli, hogyan csinálja – a férjével együtt.

Kép
A saját esküvőmön ismertem meg életem szerelmét, aki nem a vőlegényem volt

Azért a többségünk úgy készül a saját esküvőjére, hogy aznap élete szerelmének mondja ki a boldogító igent, fogad örök hűséget, megy bele a jóban-rosszbanba, holtunkiglag, holtáiglan. Eszter is így kelt fel azon a fülledt, nyári, szombati napon, amikor szentül meg volt győződve arról, hogy pár óra múlva ahhoz a bizonyos nagy Ő-höz megy hozzá. De nem. A nagy Ő ugyanis ott várta őt a saját lagziján, a vendégek között.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem