A testével védte a gyerekeket a nekik rohanó autótól a dada

dada,bűncselekmény
Forrás: Pikist / a kép illusztráció

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A lopott autót vezető ismeretlen férfi ezután elmenekült. Az asszonyt a környezete mindig is „rendkívül védelmezőnek” ismerte.

A napokban egy amerikai nő, Marina Fuentes és a rábízott két kisgyerek épp egy Washington környéki lakónegyedben sétáltak, amikor egy lopott autó száguldott feléjük a járdán és nekilökte az asszonyt a mellette álló támfalnak.

Fuentes a kórházi ágyán fekve számolt be az WCR-TV-nek a halálközeli élményéről. „Úgy érzem, az életemnek vége, már sosem lesz ugyanolyan, mint előtte volt” – mondta. A két gyerek 2 és 7 éves.

Az autó eredetileg egy ételfutáré volt, tájékoztatott a helyi rendőrség. Amint látta, hogy feléjük száguld, Marina gondolkodás nélkül a gyerekek elé állt. „Egy puffanást hallottam a hátamon – idézi fel. –

Lenéztem és átkaroltam a babakocsit a kezemmel, a karommal és a mellkasommal.

Az elkövetőt még keresi a rendőrség, a People magazin szerint csütörtökön még nem azonosították. A gyerekek, hála Fuentes gyors reakciójának, nem sérültek meg.

Kép

Gyűjtés is indult egy crowfunding oldalon, hogy Fuentes ki tudja fizetni a kórházi kezelés díját, a jelzálogát és más felmerülő költségeket. Egy másik oldalon gyűjtenek az autó eredeti tulajdonosának, aki szintén megsérült a bűncselekmény során.

További érdekesség, hogy a gyűjtés indítója, Claire Keller elmondta a tévécsatornának: őrá is Fuentes vigyázott annak idején, amikor még gyerek volt. – Imádja a gyerekeket, és mindannyian tudjuk, mennyire odaadóan gondoskodik róluk… Mintha a második anyám lett volna, ezért úgy éreztem, az én felelősségem gondoskodni róla, ahogy azt bárki megtenné, amikor egy közeli hozzátartozója bajba kerül.

Fuentesnek több csontja eltört és számos műtétre volt szüksége; az orvosai szerint nagyjából hat hónapa alatt teljesen rendbejön.


A mai szülők már biztos nem vennék meg ezeket a gyereküléseket:

Nézd meg a galériánkat>20 kép
Vintage fotók gyerekülésekről, amiket a mai szülők már biztos nem vennének meg
Tovább olvasok
Kép
Drogok és médiumok – egykori CIA-kísérletek az agyunk manipulálására

Megvan a filmekből ismert jelenet, amikor a kém vagy bérgyilkos nem is tudja magáról, hogy az, de kap egy bizonyos jelet – mondjuk egy jelszót –, amitől hirtelen tudatossá válik számára a feladata? Szürreálisnak tűnik, ugye? A CIA szerint korántsem.

Kép
A maszk és a távolságtartás hatására ezerszer kisebb lesz a vírusterhelés

Egy friss olasz tanulmány jelentkezett ezzel a radikális állítással és az is olvasható benne, hogy a tünetek is kevésbé súlyosak, ha mindenki betartja a Covid elleni védekezés alapvető szabályait.

Kép
Újra együtt a Doktor Szöszi színészgárdája: Selma Blair is csatlakozott a nosztalgiázáshoz

A 2000-es évek egyik nagy kedvence minden kétséget kizáróan a Doktor Szöszi című film volt.

Kép
35 éve halt meg rejtélyes módon Bódy Gábor

A magyar filmművészet legrejtélyesebb sorsú rendezője korszakos műveket készített, s miközben igazi fenegyerekként tartották számon, szorgalmasan jelentett társairól a hatalomnak. Öngyilkos lett vagy megölték? 35 éve halt meg Bódy Gábor.

Kép
„Előttem van, ahogy szülés után guggolgatok a János Kórház folyosóján, mert annyira hiányzott a mozgás”

Kulcsár Vajda Enikő mozgást addict. Ezt nem én mondom róla, ezt ő mondja magáról. Naponta ugyanis több órát is mozog és mozgott, még a várandósságai utolsó napjaiban is. De teljesen normális és természetes módon az, hogy két gyermeket kihordott, az ő testét is megváltoztatta. A különbség közte és mondjuk (khm…) köztem viszont az, hogy ő ebbe nem törődött bele. Beleásta magát a témába, hogy is lehet a szülés utáni testet regenerálni, formálni és ma két gyermeke mellett már hivatásaként segít személyesen és online kurzusaival is nők százainak – ha nem ezreinek –, hogy mindenki boldog lehessen anyaként is a testével. Ez az ő projektje: az Anyatest Projekt.

Kép
Pozitív lett a koronavírus-tesztem: elmesélem, miért örültem neki

Nem őrültem meg, természetesen nem voltam boldog, hogy elkaptam a fertőzést. Elmondom, hogy volt.

Kép
Öt szuper kirándulóhely (nem csak) az őszi szünetre

Nincs jobb program az őszi szünetben, mint az újabb és újabb természeti csodák felfedezése, ami minden korosztály számára óriási élmény lehet.

Kép
Integrált kirekesztés – avagy mire nevel az oktatás?

Zoltán annak idején egy kertvárosi iskolában dolgozott, ahonnan néhány év után eljött. Megkérdeztük, miért, és talán túlságosan is részletes választ kaptunk tőle.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem