53 éves és döbbenetesen jól néz ki – Íme Jennifer Lopez fiatalságának 4 titka

Borítókép: 53 éves és döbbenetesen jól néz ki – Íme Jennifer Lopez fiatalságának 4 titka Forrás: Getty Images
Dr. Dray a neves amerikai bőrgyógyász leleplezi a 4 valódi okot, amiért az 53 éves Jennifer Lopez még mindig bomba formában van. És ha egyből botoxra vagy más plasztikai beavatkozásra gondolsz, tévedsz!

Hihetetlen, hogy Jennifer Lopez már 53 éves és még mindig fiatal lányokat meghazudtoló formában van. Sokan azt gondolják, fiatalságát, feszes idomait, ragyogó bőrét plasztikai sebészeknek és a rengeteg botoxnak köszönheti. Nemrégiben egy bőrgyógyász specialista, Dr. Dray foglalkozott behatóbban a jelenséggel és egy Youtube videóban – melynek címe: Why J.Lo doesn’t age azaz Miért nem öregszik J.Lo- tette közzé meglátásait és szakmai magyarázatát, mi lehet ennek a valódi oka.

És bizony nem olyan okokat sorol fel, amire legtöbben gondolnánk.

2020-ban J.Lo maga tette közzé közösségi oldalán: „Soha nem volt még botoxom” Így reagált azokra a vádakra, miszerint azért néz ki olyan jól, mert időről időre igénybe vesz különféle plasztikai beavatkozásokat. „Sokkal közelebb állnak hozzám a természetes megoldások”- teszi hozzá.

Dr. Dray nem vonja kétségbe Jennifer állítását, hiszen szakemberként ő maga is meg van róla győződve, hogy nem elsősorban – és nem csupán - a botox, a hialuronos töltés vagy a szálbehúzás segíthet megtartani a fiatalos külsőt. A makulátlan bőr és az öregedés folyamatának lassítása sokkal komplexebb megközelítést igényel.

„Sokan szentül meg vannak róla győződve, hogy kizárólag a plasztikai beavatkozások és a drága kezelések segíthetnek abban, hogy valaki megőrizhesse a fiatalságát. Ám ez hatalmas tévedés.”- mondja a szakember.

Lássuk hát Jennifer Lopez kortalanságának 4 valódi okát!

Cikk forrás: ITT