FOREO LUNA™ 4 vélemény! Teszteltük, hogy tényleg hatásos-e a tisztító és bőrfeszesítő szépségkütyü

Borítókép: FOREO LUNA™ 4 vélemény! Teszteltük, hogy tényleg hatásos-e a tisztító és bőrfeszesítő szépségkütyü Forrás: FOREO
A szép és egészséges bőr a megfelelő tisztítással kezdődik, ezt már tudjuk jól rég. Egy bizonyos kor után viszont nem árt néhány praktikát még bevetnünk az arcápolási rutinunkba. A FOREO LUNA™ 4 pont ezért lett életre keltve. Hogy hatásos, működik-e az ígérete? Teszteltük! Nem szívesen szpojlerezünk, de annyit elöljáróban, hogy: WOOOW!

A bőr öregedése már a húszas éveink közepén-végén elkezdődik. Ennek legfőbb oka az, hogy az idő előrehaladtával csökken a hialuronsavtartalma, kevesebb kollagén termelődik a testünkben. Az arcunkon lévő bőr az, aminek változása legelőször szembetűnik. Ezt a terület az, amit a legtöbbet ér napsugárzás, ami a korai bőröregedés másik előmozdítója. És ne feledkezzünk meg az érzelmeinkről sem, amik lehetnek negatívak vagy pozitívak, biztosan kiülnek az arcunkra.

Az mimikai ráncok a rendszeresen ismétlődő izomösszehúzódások miatt alakulnak ki. A bőr megtörik nevetéskor, hunyorításkor és homlokráncoláskor is. Így a bőröregedés első jelei a száj és a szem körül, valamint a homlok területén alakulnak ki.

De van egy jó hírünk a ráncok halványítására, bőrfeszesítésre van megoldás.

1. Fogadjuk el, hogy az idő telik. Ennek nem csupán jó oldala van. Méltósággal idősödni, megérteni az élet körforgását kincs.

2. Hidratáljunk! A száraz bőr hajlamos leginkább a ráncosodásra. Megfelelő folyadékbevitel és megfelelő hidratáló készítmény a kulcs.

3. Egészítsük ki a napi bőrápoló rutinunkat masszázzsal. És itt jön a FOREO LUNA™ 4.

A FOREO LUNA™ 4 tisztító és feszesítő masszázskészülék két oldallal rendelkezik.

Az egyik oldalon egy tisztítókefe található, amin több száz apró szilikon sörte sorakozik. Ez a technológia akár 35-ször higiénikusabb, mint a hagyományos arckefék nejlonsörtéi. A készülékhez tartozó applikáció segít nekünk abban, hogy melyik területet, mennyi ideig érdemes tisztítani. A T-Sonic™ pulzációk segítségével mindössze 1 perc alatt eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a sminkmaradványokat a bőrről, frissé és tisztává varázsolja, tökéletesen előkészítve azt a bőrápolási rutin következő lépéseire.

A készülék másik oldalán párhuzamosan futó redőket találunk. Ez az oldal többféle masszázs üzemmódot kínál. A tisztítás után a kedvenc arcápolónkat felvíve, kapcsoljuk be a legszimpatikusabb masszázs üzemmódot és masszírozzuk ismét 1 percig az arcunk finom ráncokra hajlamos területeit. Alacsony frekvenciájú pulzációk megakadályozzák a bőr megereszkedését, és segítenek kisimítani a finom vonalakat és ráncokat, tonizálják az arcizmokat és javítják a nyirokelvezetést.

A készüléket három színben vásárolhatjuk meg, melyek normál, érzékeny és kombinált bőrre lettek kifejlesztve.

Kattints a képre és tudj meg többet!

És akkor jöjjön a WOOW-faktor.

A telefonunkat összekapcsolhatjuk a FOREO okoseszközével, és így lépésenkénti masszázsútmutatót kaphatunk az alkalmazáson keresztül, hogy otthoni környezetben már-már szalon minőségű eredményeket érhessünk el az arckezelésében.

Az applikációt én is segítségül hívtam az első néhány alkalommal, aztán hallgattam a megérzéseimre, figyeltem az arcom igényeit. Volt, hogy csak 60 másodpercig masszíroztam, máskor sorozatnézés közben akár 20 percet is elidőztem a homlokomon és az orrom-szám között lévő mosolyráncomon.

Nagyjából 1,5 hete teszteltem a készüléket, amikor egy reggel a férjem úgy köszöntött, hogy milyen kisimult vagy!

Azon az éjszakán alig aludtam; beteg gyereket ápoltam óránként. Orrszívás, orrfújás, lázcsillapítás, párologtatás. Tipikus éjszakai anyuka-műszak. Nem egy pihentető wellness.

Már én is éreztem néhány napja, hogy puhább az arcom és mintha telítettebb, teltebb lenne a bőröm, de ez a külső visszajelzés megerősített benne, hogy működik a szépségkütyü. A saját fürdőszobámba egy mini kozmetikai kezelést csempész be reggel és este. Aztán egy hétig letettem, nem használtam, visszatértem a korábbi arcápolási rutinomra. Kíváncsi voltam a hatáskülönbségre. Volt! Szemmel látható. A tágabb pórusok, karakteresebb ráncok visszatértek az orcámra.

Minden ismerősömnek és Neked is kedves olvasó azt javaslom, hogy kényeztesd a bőröd professzionális ápolással, engedd meg, hogy egészségesen ragyogjon.