Ezért jó neked is, ha szép fehérneműt viselsz

Borítókép: Ezért jó neked is, ha szép fehérneműt viselsz Forrás: Pixabay.com/Klaus Hausmann
Nem csak a partnerednek teszel szívességet azzal, ha néha csábító, vagy a szokottnál legalábbis különlegesebb fehérneműbe bújsz! Viselkedéspszichológusok szerint egy-egy ilyen darab még akkor is növelheti az önbizalmad, feldobhatja a hangulatod és magabiztosabbá tehet; ha „csak” te vagy az, aki nap mint nap nézegeted.

A szexi fehérneműkre sokáig úgy tekintettek, mint olyan csábító ruhadarabokra, amelyeket a nők kizárólag a partnereik kedvéért öltenek magukra, különleges alkalmakra. Mostanság viszont már olyan időket élünk, amikor a nők enélkül is szívesen vesznek föl egy-egy szép, vagányabb, extrább darabot, „csak úgy” – mondja egy, a Huffington Postnak nyilatkozó viselkedéspszichológus. Nem mások, hanem kizárólag a saját maguk kedvéért, akkor és ahogyan jól esik.

Akkor sincs semmi gond, ha nem vagy oda a csipke-csodákért; egy vagány, vicces darab kiválóan megfelel a célnak. A lényeg úgyis az, hogy te érezd magad különlegesnek benne – véli a szakértő. S hogy miért bátorítja erre a nőket; galériánkból megtudhatod.

7 ok, amiért megéri néha különleges fehérneműbe bújnod