jóga, sport, Forrás: Unsplash/Maryjoy Caballero

Napi 15 perc jógázásra hatalmas szükséged lesz az ünnepek alatt, méghozzá ezért!

Könnyű elcsúszni az ünnepek alatt az étkezéssel, ha azonban ez az állapot több napig is tart, nemcsak az energiaszinted csökken drasztikusan, de az emésztésed is lassul, és a puffadással is számolni kell...

Nem egyszerű feladat az ünnepek alatt okosan étkezni, pláne 2020-ban, amikor a nagy sétákon kívül nem sok lehetőség van kimozdulni otthonról. Ezt viszont nem érdemes mellőzni: ha nincs kedved a szokásos futásokhoz, napi szinten iktassátok be a sétát az ünnepek alatti időszakba is, a mozgás ugyanis nagyon jót tesz a kissé lelassult bélműködésnek is.

Csak úgy, mint a jóga! Hidd el, nagyon sokat számít, ha reggelente - vagy amikor épp el tudsz szakadni 15-20 percre a családtól - beiktatsz pár, kifejezetten olyan gyakorlatot, amik fantasztikusan hatnak az emésztésre, és kiválóak puffadás ellen. A mély légzés, a hasi szerveket célzó nyújtások és csavarások mind hasznosak a gázok, puffadás, székrekedés ellen - ha pedig ezek a kellemetlenségek megszűnnek, az energiád is jóval több lesz.

Kezdőként is bátran végezheted őket, és biztos lehetsz benne, hogy a tested hálás lesz érte. Mutatjuk is azt az 5 gyakorlatot, amik nagyon sokat segítenek a jobb emésztésért és közérzetért!

#vegyélhazait: Női sport / jóga leggings – Tropic mintás- PATENT DUO, méret: M

#vegyélhazait: Női sport / jóga leggings – Tropic mintás- PATENT DUO, méret: M

NŐI LEGGINGS M-ES MÉRETBEN

A Slowfashion mozgalom magyar képviselője a “Patentduo” nagy gondot fordít a magas minőségre, hogy sport nadrágodat több évig is viselhesd.

A PatentDuo speciális, technikai anyagból készült, bokáig érő, hosszú nadrágjai kiválóan használhatók sportoláshoz (jógához, futáshoz, tornához), vagy akár hétköznapi viseletre is.

A technikai anyag speciális légáteresztő, nedvességelvezető tulajdonságú. A PatentDuo új őszi mintája, a tropic minta, a minta speciálisan egyedileg tervezett, limitált darabszámban készül.

Ha S-es méretben keresed, ITT találod

Ha L-es méretben keresed, ITT találod

Hozzá illő sportmelltartót ITT találsz!

A termék limitált számban elérhető webshopunkban!

13500 Ft

Tehénpóz - Macskapóz

A kézfejek a vállak alatt, a térd a csípő alatt legyen. Vegyél egy mély levegőt, homoríts egy nagyot úgy, hogy az ég felé emeled a mellkasodat, nyitod a vállakat. Fújd ki a levegőt, miközben domborítani kezdesz, a hátad felső részét tolod felfelé, a tekintetedet a köldöködre helyezed, a kezedet és a lábadat pedig a földbe nyomod - ez a macskapóz. 10x ismételd meg. A belélegzés ezekben a pózokban masszírozza a szerveidet, felváltva összenyomja és meghosszabbítja a beleket, friss vért juttatva a hámsejtekbe, amelyek felelősek a bél egészséges működéséért.

Lefele néző kutyapóz

Helyezkedj el palánk pózban, a kéz a vállak alatt, a has legyen behúzve, a nyak a gerinc meghosszabbítása. Ezután a core izmok segítségével nyomd a csípőt felfelé, koncentrálj arra, hogy a hátad egyenes legyen, nyújtózz meg minél jobban, a fenékkel törekedj felfelé, a sarkakkal lefelé. 10 mély légzésig maradj benne a pózban, és próbáld a köldöködet minél jobban behúzni minden egyes belégzéskor.

Fuss és Főzz

Fuss és Főzz

A sportolók életében rendkívül fontos a megfelelő táplálkozás, hogy edzés terved valóban teljesülni tudjon. A Fuss & Főzz a Runner’s World Magazin hasábjain megjelent legjobb recepteket tartalmazza!

 

3995 Ft

4995 Ft