JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

15 híresség, aki büszkén vállalja ősz tincseit - És milyen jól teszi!

Borítókép: 15 híresség, aki büszkén vállalja ősz tincseit - És milyen jól teszi! Forrás: Getty Images
Egyre több hollywoodi ikon fordít hátat a drasztikus szépészeti beavatkozásoknak és vállalja büszkén a korát és mindazt, ami azzal jár: az őszülő hajat és a ráncokat. Ma már nem trendi a botox és a plasztika, sokkal inkább buzdítanak arra a hírességek, és járnak elöl saját példájukkal is, hogy vállaljuk fel magunkat és legyünk önazonosak.

Az őszülés egy természetes folyamat, amely a génektől, és egyes kutatások szerint akár vitaminhiánytól és a stressztől is függhet. A kor előrehaladtával - nagyjából a harmincas éveink közepétől- a szervezet már kevesebb pigmentet termel, így a hajszálak elveszítik eredeti színűket. Ez a folyamat senkit sem kímél, a hírességeket sem. Két választásunk van: vagy elfogadjuk vagy festetünk.

Napjainkra azonban egyre többen döntenek úgy, hogy nem terhelik a szervezetüket vegyszerekkel és megbarátkoznak az ősz tincseikkel. Sokan azért tesznek így, mert nem akarnak a természet rendje ellen hadakozni, elfogadják a korukat és az azzal járó változásokat, míg mások az önkifejezés egy formájaként és önmaguk felvállalásaként viselik büszkén az ősz hajkoronájukat. Szerintünk az ápolt, ősz haj gyönyörű és semmit sem veszít a kisugárzásából az a sztár, aki nem festeti a haját, sőt!

Galériánkban olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik büszkén vállalják az ősz tincseiket és mi teljesen odáig vagyunk értük!